rysiul 0 Posted October 16, 2007 ...chodzi mi o polecane modele z przyklejonych tematów czy producenci wycofują się zupełnie z crt nawet tych HD? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sober 1 Posted October 16, 2007 Tak, wycofują się. Trzeba się pospieszyć z zakupem Quote Share this post Link to post Share on other sites
rysiul 0 Posted October 19, 2007 ale czy tylko te dwa modele wchodzą w rachubę?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joki 0 Posted October 19, 2007 Philips to nawet wychodzi z rachuby bo już go nie produkują i nie będą. Ciężko znaleźć nawet poekspozycyjny. Pozdrawiam. Sebastian Quote Share this post Link to post Share on other sites
neospiderman 0 Posted October 20, 2007 [quote name='rysiul' post='64064' date='19.10.2007, 11:44 ']ale czy tylko te dwa modele wchodzą w rachubę??[/quote] Tak, na PL rynku tylko te 2 są dostępne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamo_ 4 Posted October 20, 2007 (edited) [quote name='neospiderman' post='64174' date='20.10.2007, 11:50 ']Tak, na PL rynku tylko te 2 są dostępne.[/quote] Philips bije na głowę samsunga , wiec nie zastranawiaj sie nad wyborem, nie widziałem lepszego obrazu na LCD-kach z polki cenowej od 2 do 4 tyś. niż Philipsie,, u kumpla nawet w SONY Bravia LCD, obraz kiepski w porównaniu z Philipsem sam kumpel to przyznał że u mnie HD lepiej wygląda niż u niego ) PS. mam od sprzedania Philipsa rok czasu ma cena 1800 zł jak chcesz . Wylatuje do Anglii i TV nie będę ze sobą ciągnął Edited October 20, 2007 by adamo_ Quote Share this post Link to post Share on other sites