KS RUCH CHORZOW 0 Posted October 13, 2007 CZESC PANOWIE POMOZCIE KUPILEM SAMSUNGA 46M86BD I MAM PROBLEM Z UZYSKANIEM OBRAZU VGA PO TYM ZLACZU POPRZEDNIO MIALEM TEZ LCD SAMSUNG ALE HD READY I NIE BYLO PROBLEMU ,TEN JEST FULL I MAM KLOPOT NIE WIDZI TEGO SYGNALU .PO KOMPONENCIE WSZYSTKO OK .POMOCY Quote Share this post Link to post Share on other sites
natia 0 Posted April 6, 2008 Czesc a ja kupilem SHARPA lC-52X20E tez pelne hd i jak podpinam pod vga niema obrazu wyswietla mi sie komunikat [poza zasiegiem] niewiem o co kaman jesli ktos ma z was ten sam problem to prosze o odpowiedz Quote Share this post Link to post Share on other sites
kil 9 Posted July 23, 2008 [quote name='natia' post='95217' date='06.04.2008, 19:08 ']Czesc a ja kupilem SHARPA lC-52X20E tez pelne hd i jak podpinam pod vga niema obrazu wyswietla mi sie komunikat [poza zasiegiem] niewiem o co kaman jesli ktos ma z was ten sam problem to prosze o odpowiedz[/quote] Witam Mam ten sam problem tylko z sharpem 46x20e - taki sam komunikat - przeczytałem w instrukcji że TV nie odbiera na tym złączu 1080p - czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites