Magister 0 Posted October 9, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Jestem początkującym w temacie hardware, wiec prosze o wyrozumiałość. Otóż chciałbym podłączyć kolumny dyskotekowe do PC, oczywiście przez wzmacniacz. Kable potrzebne do połączenia wzmacniacza z kolumnami (duży jack --> duży jack) mam i wszystko jest ok. Niestety inaczej jest z podłączeniem kompa do wzmacniacza. Proszę o jakiekolwiek wskazówki czego potrzebuje aby podłączyć kompa do wzmacniacza. Niestety nie mam przy sobie sprzętu (sprzet szkolny) więc nie potrafie nic więcej powiedzieć. Moge jeszcze dodać że moja karta dzwiękowa to: Realtek HD Audio, chociaż domyślam się że to raczej nic nie zmieni. Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziq616 0 Posted October 11, 2007 (edited) Zależy od tego ile masz wejśc w wzmacniaczu i jakiego typu one są, myślę że najprowdopodobniej "chinch" więc będziesz potrzebował kabla(i) (mały jack -> chinch ) no ale musisz sprawdzic. Edited October 11, 2007 by dziq616 Quote Share this post Link to post Share on other sites