Pietrekth7 1 Posted January 31, 2023 Witam wszystkie Posiadam tv Samsung QE65Q77B i ustawienia obrazu z popularnej sieci sklepów RTV. Podzielcie się ze swoimi ustawieniami tego telewizora lub co można poprawić w obecnych. TV używany jest przede wszystkim do oglądania telewizji kablowej jak i Netflix, Youtube. Kalibracja - URZĄDZENIE SPECTRAVAL 1511HiRes TRYB OBRAZU - FILMMAKER JASNOŚĆ : 38 KONTRAST : 45 OSTROŚĆ : 2 KOLOR : 26 ODCIEŃ : 0 USTAWIENIA WYRAZISTOŚCI OBRAZU - UŻYTKOWNIKA REDUKCJA ROZMYCIA : 10 REDUKCJA DRGAŃ : 4 WYRAŹNY RUCH LED : WYŁĄCZONY REDUKCJA SZUMU : WYŁĄCZONY CONTRAST ENHANCER : WYŁĄCZONY TONACJA KOLORÓW : CIEPŁY 2 BALANS BIELI 2 punktowo : WZM. C : -14 WZM. Z : -9 GAMMA : BT1886 USTAWIENIA PRZESTRZENI KOLORÓW : AUTO Dziękuję Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemekb22 0 Posted February 22, 2023 Witaj, mam taki sam TV, jak Ty. Napisz proszę, jaką wersję masz matrycy? Jej numer znajduje się na tyle telewizora na nalepce i zaczyna się od Version No:.... U mnie jest Version No: 03. Swój TV mam od kilku dni, ale na tę chwile obraz mnie nie zadowala. Fajnie, że trafiłem na Twój wpis, bo spróbuję zapodać Twoje ustawienia do mojego TV. Quote Share this post Link to post Share on other sites