cotidiemorior 2 Posted January 25, 2023 Zobacz ofertę Projektor Epson EH-TW5820 Sprzedam projektor Epson EH-TW5820. Kupiony rok temu w Euro RTV z zamiarem urządzenia pokoju kinowego. Z zamiaru w międzyczasie nic nie wyszło, więc pomyślałem że po co ma się u mnie kurzyć, niech posłuży komu innemu, a ja sobie lepszy TV kupię. 😜 Działa bez problemu, ma jeszcze rok gwarancji, świeciłem z parę godzin w trybie eco (a gwarancja na lampę 36 miesięcy lub 3000 godzin). Można obejrzeć i odebrać w Wałbrzychu, mogę wystawić na allegro czy gdzieś i wysłać. Sprzedaję jako osoba fizyczna i wyłączam rękojmię. Cena 3 800,00 zł Dodający cotidiemorior Wysłano 24.01.2023 Kategoria Projektory Quote Share this post Link to post Share on other sites
cotidiemorior 2 Posted January 26, 2023 Nie widzę opcji edycji a nie dopisałem - oczywiście dodaję oryginalny karton, oba piloty, kabel zasilający, instrukcję, dowód zakupu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cotidiemorior 2 Posted February 23, 2023 Nowa cena 3500, gwarancja jest dokładnie do 7. lutego 2024 (lampa 2025) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cotidiemorior 2 Posted March 11, 2023 Sprzedane Quote Share this post Link to post Share on other sites