Proximat3 0 Posted January 11, 2023 Cześć, Po zakończeniu remontu stanę przed wyborem TV 55" OLED do mieszkania. Będę oglądał głównie filmy wieczorami, platformy streamingowe, może YT, bez gier. Najlepiej platforma Google/Android TV (ale nie jest to must have, jeśli LG okaże się znacząco lepszy), Ambilight 4-stronny nie jest must have choć docelowo jeśli to nie Philips to pójdę w Goove albo Ambivision Pro. Chodzi o najlepszą jakość obrazu w filmach, znośne Audio (nie zamierzam inwestować w soundbar), komfort użytkowania, bezawaryjność, a w razie awaryjności dobry support/obsługa gwarancyjna/pogwarancyjna. Z tego co słyszałem Philips i jego support w ostatnich latach mocno po[beeep]adł, trochę się tego obawiam, LG C1 bardzo polecamy, ale na WebOSie (brak Kodi i mnogości apek z Google Play), na plus pilot. Modele na które zwracam uwagę: - LG C1 - Sony A80J - Philips 707 Pierwotnie chciałem Philipsa PUS9206, ale przejrzałem oferty OLEDów i wygląda to świetnie. Proszę o opinie, najlepiej osób posiadających te TV albo mających świeże doświadczenie z marką Quote Share this post Link to post Share on other sites