Redakcja 10,884 Posted January 5, 2021 W sieci pojawiła się właśnie bardzo duża promocja na 65 calowy OLED firmy LG. Jest to model BX, który posiada 120Hz matrycę oraz dwa porty HDMI 2.1. Jest to też wysokiej klasy telewizor przeznaczony do kina domowego gdzie w trakcie oglądania filmów i seriali zrobi ogromne wrażenie jakością obrazu w tym perfekcyjną czernią. Jego standardowa cena waha się między 7000 - 8000 zł jednak w opisywanej promocji można kupić go za jedyne 5481 zł. Promocja trwa dość krótko - do 7 stycznia. Przeczytaj całość Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Kaźmierski 0 Posted January 5, 2021 Hej Super cena, tylko że jak wchodzę to nie widzę takiego rabatu. U Was na screenie jest przecena z 6990 ja widzę obniżkę z 8449. Why? Quote Share this post Link to post Share on other sites
matii191 0 Posted January 5, 2021 Dokładnie, u mnie też jest niestety wyższa cena. Też czekam na jakąś promocje na bx lub cx w 65 calach. Ale czy jest sens czekać? Ceny tych tv stanęły w miejscu od świąt i pytanie czy coś jeszcze spadnie. Może zbyt dobrze się sprzedają i nie muszą obniżać cen. Modele z 2019 też już nie spadają więc nie wiem co robić. Jest sens czekać? Kiedy prezentacja modelów na 2021r? wie ktoś może? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrisH-71 19 Posted January 5, 2021 Ponieważ już po promo:) W nocy była jeszcze aktywna. Ceny były naprawdę fajne. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
matii191 0 Posted January 5, 2021 miała trwać do 7 stycznia Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrisH-71 19 Posted January 5, 2021 Jak w każdej promocji do wyczerpania produktów. Zależy co nastąpi pierwsze Quote Share this post Link to post Share on other sites
matii191 0 Posted January 5, 2021 BX w promo wyprzedane, jeszcze jest nadzieja na cx Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Kaźmierski 0 Posted January 5, 2021 1 godzinę temu, matii191 napisał: BX w promo wyprzedane, jeszcze jest nadzieja na cx Chętnie bym nastawił budzik na start promki, tylko kto wywróży, kiedy to nastąpi? 🤔 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xisiek 1,697 Posted January 5, 2021 Z tymi promocjami to są chyba jakieś udawanki, dokładnie z liczba dostępnych sztuk, coś mi się tak mocno wydaje. Przykład - niedawno chciałem kupic odkurzacz „zabawkę S5 Max” -promocja startowała o 20:00, było bodaj 600 szt. czy coś, ale 20:03 nie było już ani jednej. Pewnie przypadek Quote Share this post Link to post Share on other sites