Jump to content
Redakcja

Tak tanio jeszcze nie było: LG 55 cali 120Hz z HDMI 2.1 do konsoli i sportu za jedyne 2593 zł. Empik zaszalał z wyprzedażą!

Recommended Posts

Tak tanio jeszcze nie było: LG 55 cali 120Hz z HDMI 2.1 do konsoli i sportu za jedyne 2593 zł. Empik zaszalał z wyprzedażą!

55 calowy 120Hz telewizor za 2593 zł? Brzmi mało realnie. Ale gdy dołożymy do tego dwa porty HDMI 2.1 działające z nowymi konsolami w 4K 120FPS, input lag 15ms, wsparcie dla VRR, czy Dolby Vision, to robi się prawie nierealnie. A jednak. Nie pamiętamy, czy kiedykolwiek informowaliśmy o promocji na telewizor w... Empiku ale właśnie tam można zakupić wspomniany model LG NANO863 za tak małe pieniądze. Na jakich zasadach i do kiedy? Tłumaczymy poniżej.

Przeczytaj całość

Chciałbym przestrzec wszystkich przed zakupem TV w tej promocji. Ludzie masowo dostają od Empik model 803 zamiast 863. Też jestem poszkodowany.
Jeśli też jesteście tymi nieszczęśliwcami to dajcie znać poniżej w odpowiedzi.
obraz.thumb.png.a8dd9f27f9cc8f094a1d6225e34c14e5.png

Edited by Michał P. Grabczyk
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1

Gruba akcja. Ehhh czyli jednak gdy Empik zabierze się za sprzedaż telewizorów. Napiszemy o tym. Bo akurat ta "MAŁA POMYŁKA" ma wielkie znaczenie. HDMI 2.1 i wszystkie funkcje...

Potwierdzam, że zostałem potraktowany tak samo. Otrzymałem model półkę niżej 55Nano803na zamiast 55nano863na. Zamiast 100 Hz - 50Hz. Na fakturze wystawionej przez Empik po wysłaniu model 863. Na stronie sklepu został zmieniony niedawno na moim koncie w zamówieniu! model z 863 na niższy. Jakaś cenzura działa czy coś :-). Dobrze, że mamy faktury i e-maile z odpowiednim modelem. Ja już w Empiku nic nie kupię a byłem stałym klientem jeśli chodzi o książki, filmy czy płyty. 

Kupuję w Internecie od dawna. Kupowałem wcześniej telewizor np. na Ibood gdzie towary wysyłane były z Holandii i nie miałem żadnych problemów. Z Amazona wiele produktów. Sklepy komputerowe w Polsce - kilkadziesiąt razy. I nigdy, powtarzam, nigdy nie miałem żadnych problemów. A teraz po tym co wyprawia Empik już nie zapłacę za żadne zakupy internetowe z góry, choć to wygodne.

Od dzisiaj tylko pobranie.