Redakcja 10,857 Posted January 4, 2021 55 calowy 120Hz telewizor za 2593 zł? Brzmi mało realnie. Ale gdy dołożymy do tego dwa porty HDMI 2.1 działające z nowymi konsolami w 4K 120FPS, input lag 15ms, wsparcie dla VRR, czy Dolby Vision, to robi się prawie nierealnie. A jednak. Nie pamiętamy, czy kiedykolwiek informowaliśmy o promocji na telewizor w... Empiku ale właśnie tam można zakupić wspomniany model LG NANO863 za tak małe pieniądze. Na jakich zasadach i do kiedy? Tłumaczymy poniżej. Przeczytaj całość Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michał P. Grabczyk 1 Posted January 12, 2021 (edited) Chciałbym przestrzec wszystkich przed zakupem TV w tej promocji. Ludzie masowo dostają od Empik model 803 zamiast 863. Też jestem poszkodowany. Jeśli też jesteście tymi nieszczęśliwcami to dajcie znać poniżej w odpowiedzi. Edited January 12, 2021 by Michał P. Grabczyk 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted January 12, 2021 Gruba akcja. Ehhh czyli jednak gdy Empik zabierze się za sprzedaż telewizorów. Napiszemy o tym. Bo akurat ta "MAŁA POMYŁKA" ma wielkie znaczenie. HDMI 2.1 i wszystkie funkcje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michał P. Grabczyk 1 Posted January 13, 2021 Wczoraj dostałem TV, dzisiaj go odesłałem jako reklamację. Domagam się wymiany na nowy, zgodny z umową. Dam znać jak się zachowa Empik i czy wyjdzie z kryzysu z twarzą. Jeśli nie to będzie grany UOKiK. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzikszy 0 Posted January 13, 2021 Potwierdzam, że zostałem potraktowany tak samo. Otrzymałem model półkę niżej 55Nano803na zamiast 55nano863na. Zamiast 100 Hz - 50Hz. Na fakturze wystawionej przez Empik po wysłaniu model 863. Na stronie sklepu został zmieniony niedawno na moim koncie w zamówieniu! model z 863 na niższy. Jakaś cenzura działa czy coś :-). Dobrze, że mamy faktury i e-maile z odpowiednim modelem. Ja już w Empiku nic nie kupię a byłem stałym klientem jeśli chodzi o książki, filmy czy płyty. Kupuję w Internecie od dawna. Kupowałem wcześniej telewizor np. na Ibood gdzie towary wysyłane były z Holandii i nie miałem żadnych problemów. Z Amazona wiele produktów. Sklepy komputerowe w Polsce - kilkadziesiąt razy. I nigdy, powtarzam, nigdy nie miałem żadnych problemów. A teraz po tym co wyprawia Empik już nie zapłacę za żadne zakupy internetowe z góry, choć to wygodne. Od dzisiaj tylko pobranie. Quote Share this post Link to post Share on other sites