Xyz88 0 Posted January 3, 2021 Witam jakie są różnice w procesorach: Procesor α (Alpha) 9 drugiej generacji oraz Procesor α (Alpha) 9 trzeciej generacji? są jakieś znaczne? czy nowa generacja znaczy lepsze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
efel 1,395 Posted January 7, 2021 W dniu 3.01.2021 o 18:00, Xyz88 napisał: Witam jakie są różnice w procesorach: Procesor α (Alpha) 9 drugiej generacji oraz Procesor α (Alpha) 9 trzeciej generacji? są jakieś znaczne? czy nowa generacja znaczy lepsze? Chyba tylko marketingowe. Od razu tą całą sztuczną inteligencję w telewizorze też możesz włożyć między bajki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xyz88 0 Posted January 13, 2021 no właśnie się cieszę e9 i pytałem też na chacie LG czym to różni się to w zasadzie nic się nie dowiedziałem tylko tyle że to coś nowego ma Apple TV i lepsze ustawienia obrazu. Zapytałem również o matryce to w e9 jest ta sama co w cx powiem szczerze miałem dylemat co kupić bo namieszali z tymi procesorami tym bardziej że cx jest dużo tańszy od e9 którego jak kupiłem Quote Share this post Link to post Share on other sites