Bartekssss 0 Posted January 1, 2021 Witam jak w temacie. Posiadam Aplituner marantz 4002 do niego mam wpięte głosniki i wszystko gra ale chciałbym podpiąc jeszcze subufer bench kh 2800 i nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić probowałem rózne sposoby ale żadnej róznicy w dzwięku nie było słychac. Czy ktos może poradzić co do czego i jakim kablem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
raf7705 966 Posted January 2, 2021 Masz wyjście na subwoofer w Maranzu (SW) i wejście SW w subwooferze.Pojedynczy kabel RCA. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barnaba 1,078 Posted January 2, 2021 Tego urządzenia nie podłączysz w prosty sposób jako subwoofer do amplitunera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nygus 375 Posted January 2, 2021 Info znalezione w 10s „Mocny solidny Subwoofer do systemu BENCH KH 2800. Subwoofer współpracuje tylko ze swoim systemem.” Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jasiek_31 187 Posted January 2, 2021 Ja bym spróbował wyjścia pre-out podłączyć do wejść multi chanel w tym sprzęcie i zobaczył co to daje. Ale sukcesów nie wróżę i na pewno nie zagra to tak samo jak pełnoprawny sub. Quote Share this post Link to post Share on other sites
raf7705 966 Posted January 2, 2021 Moim zdaniem, powinno działać. Quote Share this post Link to post Share on other sites