Redakcja 10,884 Posted December 17, 2020 Kilka dni temu Samsung oficjalnie ogłosił, że wkrótce wprowadzi na rynek konsumencki pierwszy telewizor z ekranem MicroLED. Dowiadujemy się powoli, ile będzie kosztował. Tak jak można się było spodziewać, to wciąż będzie propozycja dla bogaczy. Przynajmniej na początku produkcji i rynkowej dostępności. Przeczytaj całość Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted December 17, 2020 Czy rozpoczęli juz zapisy? Boje się, że może dla mnie nie starczyć przed Świętami. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
southorn 165 Posted December 18, 2020 (edited) Jako konsument obrazu z konsumenckiego OLEDa firmy Panasonic czekam na więcej konsumenckich telewizorów z technologią MicroLED. O ile konsumując obraz z obecnego TV jestem zadowolony jednak podczas konsumpcji brakuje mi nieco jasności i trwałości matryc OLED. Czekam na rozwój konsumenckich microledów i spadek cen dla konsumentów bo należę do tej grupy konsumentów, którzy cenią jakość konsumowanego obrazu a nowa technologia może znacznie poprawić konsumpcję filmów i gier. 😉 Edited December 18, 2020 by southorn Quote Share this post Link to post Share on other sites
orwell-1984 120 Posted December 18, 2020 konsumpcjonizm konsumencki, ideologią XXI wieku 👍 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites