uki-x 0 Posted March 27, 2007 Z uwagi na to, że pewnie kilka osób już ma w Polsce PS3 i podłączona jest do sieci proponuję stworzyć listę Nick'ów Dzięki temu będziemy mogli sobie kopać tyłki w różne giery i to w naszym języku:) Mój Nick :ukix Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
koles 1 Posted March 27, 2007 (edited) Ja mam taki jak na forum :koles Dodam że nie udało mi się zalogować na pl.Natomast moja kobeta Zalogowała mnie za pierwszym podejściem. LOL.Jest taki powiedzenie o tych za mają szczęście Motorstorm Resistance COD3 RR7 Sonic The Hedgehog Tekken5 z PS2 O fajnie wchodzę w menu znajomi a tu już mam 2 osoby w liście. Edited May 30, 2007 by koles Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflect 0 Posted March 27, 2007 (edited) Moj nick to Reflect Na marginesie ten post zostal wyslany z przegladarki internetowej ktora jest zaimplentowana w systemie PS3 :-) Jak widac dziala :-) Pozdrawiam Edited January 27, 2008 by reflect Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,498 Posted March 27, 2007 Dziń dybry, jestem pmcomp . Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
uki-x 0 Posted March 27, 2007 Oj Panowie się będzie działo oj będzie do świata PS3 dołączę za 1h Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflect 0 Posted March 27, 2007 No dalej, panowie... L O G O W A C S I E ! ! ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzechot 0 Posted March 27, 2007 (edited) No to i ja podam Nick : grzechot Edited March 27, 2007 by grzechot Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamKrz 0 Posted March 27, 2007 Panowie pomocy wywala mi taki komunikat- At present, PLAYSTATION Store is not available in the selected country .For more information on Store access please visit: [url="http://eu.playstation.com/terms"]http://eu.playstation.com/terms[/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldi69 0 Posted March 27, 2007 Ja wlasnie kupilem PS3 nowa za 1850zl wsumie kupilem do Niebieskiego Ryjca ale z czasem tez cos z gier zakupie bo narazie nic ciekawego nie ma do grania. Gametag zapewne bede mial taki jak na XBL: Goldi69 PL Quote Share this post Link to post Share on other sites
uki-x 0 Posted March 27, 2007 [quote name='AdamKrz' post='43128' date='27.03.2007, 21:37 ']Panowie pomocy wywala mi taki komunikat- At present, PLAYSTATION Store is not available in the selected country .For more information on Store access please visit: [url="http://eu.playstation.com/terms"]http://eu.playstation.com/terms[/url][/quote] Prawdopodobnie logowałeś się na Polske. Zmień to na UK i powinno cykać. Jak narazie Sony PL nie udostępnia dla nas wersji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamKrz 0 Posted March 27, 2007 [quote name='uki-x' post='43134' date='27.03.2007, 22:36 ']Prawdopodobnie logowałeś się na Polske. Zmień to na UK i powinno cykać. Jak narazie Sony PL nie udostępnia dla nas wersji.[/quote] Tak tylko jak to zmienić cuduje i cuduje i nie wiem gdzie mam to zmienić Quote Share this post Link to post Share on other sites
uki-x 0 Posted March 27, 2007 [quote name='AdamKrz' post='43139' date='27.03.2007, 23:41 ']Tak tylko jak to zmienić cuduje i cuduje i nie wiem gdzie mam to zmienić[/quote] Mówiąc szczerze to nie wiem jak zmienić państwo. Może w Change sign-in? Próbowałeś tam? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamKrz 0 Posted March 27, 2007 [quote name='uki-x' post='43140' date='28.03.2007, 00:46 ']Mówiąc szczerze to nie wiem jak zmienić państwo. Może w Change sign-in? Próbowałeś tam?[/quote] Próbowałem wszędzie i nigdzie nie można zmienić państwa. w Account management/ Edit Address/Country/Region mam tylko Poland ale to okno jest nie aktywne nie mżna tu nic zmienić, bo to dotyczy tylko adresu. Ręce mi już opadają , a chciałem jakieś demko zciągnąć Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamKrz 0 Posted March 27, 2007 [quote name='uki-x' post='43140' date='28.03.2007, 00:46 ']Mówiąc szczerze to nie wiem jak zmienić państwo. Może w Change sign-in? Próbowałeś tam?[/quote] Ponowni ja , a w Account registration podawałeś swoje dane? wraz Krajem ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
uki-x 0 Posted March 27, 2007 [quote name='AdamKrz' post='43144' date='28.03.2007, 00:13 ']Ponowni ja , a w Account registration podawałeś swoje dane? wraz Krajem ?[/quote] Wszystkie dane podałem prawdziwe. Tylko państwo ustawiłem jako UK. Właściwie to dane nie są ważne bo to jest potrzebne tylko przy zakupie gier. Szkoda, że się pospieszyłeś z tym zakładaniem konta. Nawet samo Sony mówiło żeby rejestrować się na inne państwo jeśli się chce korzystać z PS Store. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamKrz 0 Posted March 28, 2007 [quote name='uki-x' post='43146' date='28.03.2007, 01:29 ']Wszystkie dane podałem prawdziwe. Tylko państwo ustawiłem jako UK. Właściwie to dane nie są ważne bo to jest potrzebne tylko przy zakupie gier. Szkoda, że się pospieszyłeś z tym zakładaniem konta. Nawet samo Sony mówiło żeby rejestrować się na inne państwo jeśli się chce korzystać z PS Store.[/quote] Nowe konto załatwiło sprawe już jest ok. Wielkie dzięki za odzew i nakierowanie na właściwy trop Quote Share this post Link to post Share on other sites
worekk 0 Posted March 28, 2007 (edited) PS3 60gb EU ID:worek1 gry:Motorstorm,Resistance, NBA2K7, OBLIVION, VIRTUA TENNIS 3 Edited May 14, 2007 by worekk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 28, 2007 [quote name='worekk' post='43177' date='28.03.2007, 14:23 ']PS3 60gb EU ID:worek1 gry:Motorstorm,Resistance[/quote] Ja tak jak na forum : albz74. Gry: Motorstorm, Resistance Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bischoop 0 Posted March 28, 2007 wiciu Call of Duty3 Need for Speed Carbon BTW a co myslicie o kontaktowaniu sie poprzez PS3....? Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflect 0 Posted March 29, 2007 Ale w jakim sensie o kontaktowaniu??? Mowisz o tym np. ze nie ma wyszukiwarki uzytkownikow? Ze chat to jakas pomylka? EEE.... no moze marudze.... ale mnie na przyklad kilka rozwiazan "hi tech" wkorwia pozdrawiam.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
szopek73 0 Posted March 30, 2007 (edited) a mój nick to [beeep]her73 i cioram w motorstorm. napiszę z kropkami, bo się beep włączyło. c.i.p.h.e.r73 Edited March 30, 2007 by szopek73 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzyHo 0 Posted March 30, 2007 KrzyHo on-board! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mafo 0 Posted April 1, 2007 witam.mój nick to mafo. edenderry, irlandia motorstorm, r:fom Quote Share this post Link to post Share on other sites
uki-x 0 Posted April 1, 2007 [quote name='mafo' post='43591' date='01.04.2007, 17:08 ']witam.mój nick to mafo. edenderry, irlandia motorstorm, r:fom[/quote] No i fajnie:) dawaj mnie jako add i gramy:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
halli1974 0 Posted April 19, 2007 AdamKrz jak założyłeś nowe konto ja mam podobny problem do ciebie założyłem konto wpisują swoje dane jako panstwo wybralem Poland, co nalezy zrobic aby zalozyc nowe konto? i w jaki sposob to zrobic prosze o pomoc w tej sprawie. Quote Share this post Link to post Share on other sites