Jump to content
Sign in to follow this  
patisor

Philips DSR 6201/91(HDTV)

Recommended Posts

Witam wczoraj nabyłem nowy tuner c+ HD.Troche jestem wciekły bo podłaczyłem do tv (SONY KDF-E50A11E) przez hdmi i wskoczyło jak należy tylko zanika mi nieraz głos na programach podczs przełączania lub obraz co jest grane??? poratujcie mnie bo sie wku...m już na c+.Chciałbym sie upewnic czy ja cos zle robie czy to wina tunera :rolleyes:

[quote name='patisor' post='31968' date='30.12.2006, 07:04 ']Witam wczoraj nabyłem nowy tuner c+ HD.Troche jestem wciekły bo podłaczyłem do tv (SONY KDF-E50A11E) przez hdmi i wskoczyło jak należy tylko zanika mi nieraz głos na programach podczs przełączania lub obraz co jest grane??? poratujcie mnie bo sie wku...m już na c+.Chciałbym sie upewnic czy ja cos zle robie czy to wina tunera :lol:[/quote]
Witam patisor.
Mam to samo u siebie. Ale dzwonił facet z cyfry do mnie w tej sprawie bo reklamowałem ten dekoder i powiedział że to ich wina i nie długo mają zmieniać soft.
Mam jeszcze pytanie: czy u ciebie jest jakiś problem z dźwiękiem DD?
Ja podłączyłem tuner do kina domowego i przy dolby digital słychać dźwięk tylko w centralnym.

nie sprawdzałem jest zle z tym softem tak ze dałem sobie luz oddałem do c+ dostawa pod koniec stycznia to przetestuje pozdro i dzieki za linka :lol:

[quote name='Mulder' post='31985' date='30.12.2006, 14:10 ']Witam patisor.
Mam to samo u siebie. Ale dzwonił facet z cyfry do mnie w tej sprawie bo reklamowałem ten dekoder i powiedział że to ich wina i nie długo mają zmieniać soft.
Mam jeszcze pytanie: czy u ciebie jest jakiś problem z dźwiękiem DD?
Ja podłączyłem tuner do kina domowego i przy dolby digital słychać dźwięk tylko w centralnym.[/quote]
posprawdzałem teraz bo juz mam go w domu jest z dzwiekiem tak jak mówisz połaczyłem coaxialem z yamaha rx-v430rds.Centralny reszta bardzo cichutko