patisor 0 Posted December 30, 2006 Witam wczoraj nabyłem nowy tuner c+ HD.Troche jestem wciekły bo podłaczyłem do tv (SONY KDF-E50A11E) przez hdmi i wskoczyło jak należy tylko zanika mi nieraz głos na programach podczs przełączania lub obraz co jest grane??? poratujcie mnie bo sie wku...m już na c+.Chciałbym sie upewnic czy ja cos zle robie czy to wina tunera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gizmord 0 Posted December 30, 2006 Zobacz tu: [url="http://www.satkurier.pl/?cyfra+/&kat=44"]http://www.satkurier.pl/?cyfra+/&kat=44[/url] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mulder 0 Posted December 30, 2006 [quote name='patisor' post='31968' date='30.12.2006, 07:04 ']Witam wczoraj nabyłem nowy tuner c+ HD.Troche jestem wciekły bo podłaczyłem do tv (SONY KDF-E50A11E) przez hdmi i wskoczyło jak należy tylko zanika mi nieraz głos na programach podczs przełączania lub obraz co jest grane??? poratujcie mnie bo sie wku...m już na c+.Chciałbym sie upewnic czy ja cos zle robie czy to wina tunera [/quote] Witam patisor. Mam to samo u siebie. Ale dzwonił facet z cyfry do mnie w tej sprawie bo reklamowałem ten dekoder i powiedział że to ich wina i nie długo mają zmieniać soft. Mam jeszcze pytanie: czy u ciebie jest jakiś problem z dźwiękiem DD? Ja podłączyłem tuner do kina domowego i przy dolby digital słychać dźwięk tylko w centralnym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
patisor 0 Posted December 30, 2006 nie sprawdzałem jest zle z tym softem tak ze dałem sobie luz oddałem do c+ dostawa pod koniec stycznia to przetestuje pozdro i dzieki za linka Quote Share this post Link to post Share on other sites
patisor 0 Posted January 8, 2007 [quote name='Mulder' post='31985' date='30.12.2006, 14:10 ']Witam patisor. Mam to samo u siebie. Ale dzwonił facet z cyfry do mnie w tej sprawie bo reklamowałem ten dekoder i powiedział że to ich wina i nie długo mają zmieniać soft. Mam jeszcze pytanie: czy u ciebie jest jakiś problem z dźwiękiem DD? Ja podłączyłem tuner do kina domowego i przy dolby digital słychać dźwięk tylko w centralnym.[/quote] posprawdzałem teraz bo juz mam go w domu jest z dzwiekiem tak jak mówisz połaczyłem coaxialem z yamaha rx-v430rds.Centralny reszta bardzo cichutko Quote Share this post Link to post Share on other sites
romanow74 0 Posted January 9, 2007 czy ktoś już może wie kiedy ruszy znowu sprzedaż tunerówHD? Quote Share this post Link to post Share on other sites