retros 0 Posted December 5, 2016 Panowie jak w temacie popcorn c300 czy odtwarza plik audio wavpack ? oraz czy widzi / czyta plik iso audio ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HDev 32 Posted December 7, 2016 Popcorny nie obsługują audio w WavPack. Także najnowsze modele. Audio ISO - chodzi ci zapewne o obrazy ISO płyt audio. Obraz ISO można zrobić z płyty AudioCD, DVD-Audio lub SACD. AudioCD I SACD-ISO nie czyta na pewno. Nie mam ISO z DVD-Audio, gdzieś kiedyś widziałem że ktoś pisał że działa, ale tylko dla niektórych płyt. W specyfikacji nie ma oficjalnego wsparcia dla tych formatów. WavPack jest za to obsługiwany przez odtwarzacze Dune HD, ale jak widzę, tylko w stereo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
retros 0 Posted December 13, 2016 dzięki za odpowiedź .dune nawet na niźszym procku czyta wavpacki wiec myślałem ze popcorn tez.... wiec zapytam jak bezstratnie zrobić flack z wavpacka oraz z obrazu SACD ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites