Calvex 5 Posted June 24, 2016 (edited) Witam, Witam Widze, że mamy dział Hardware PC, więc pomyślałem czemu by nie założyć tematu w którym będziemy prezentować swojego PC'ta Osoby które wrzucają zdjęcie proszę o podanie dokładniej specyfikacji swojej maszyny Mój zestaw prezentuje się tak: GPU: EVGA GTX 780 SC ACX OC 1190 MHz CPU: 4690k 4,6 GHz AIO: Corsair H115i MB: Asus Z97 Maxiumus VII HEROPSU: CM G550MRAM: G.Skill 16 GB 2400 MHz CL10 Case: NZXT H440HDD: WD10ezex 1TB SSD: Samsung EVO 850 250GB Nie jest, to może jakaś bestia, bo wiem, że na forum są użytkownicy którzy mają GTX 980TI czy nawet Pascale, ale na chwilą obecną wszystkie gry śmigają mi na wysokich detalach w 60 fps Jak GPU nie domaga, to wtedy obniżam AA z MSAA na FXAA i dostaję spory boost do fps Ostatnio wymieniałem wentylatory na PWM - lubię mieć ciszę w pokoju, wiec PWM, to podstawa Wybór padł na Alpenfohn Wing Boost 2 Plus PWM (góra i tył 140mm, a przód 3x 120mm) + doszedł Corsair H115i. Pod zasilacz mam podłączone oświetlenie led RGB. Jedna taśma na górze, druga na dole. W kolorze "białym" prezentuje się tak Dalszy upgrade? W sumie tak, priorytetem jest wymiana karty graficznej, ale nie jestem osobą która musi mieć wszystko od razu Poczekam na premierę RX 490 i zobaczymy Gdyby 780 miał chociaż 4GB VRAM, to siedziałbym na nim dłużej, ale już w takim Tomb Raiderze VRAM dobijał do 3GB i występował stuttering.EDIT:Kurde, widzę, że forum strasznie powiększa zdjęcia. Edited June 24, 2016 by Calvex Quote Share this post Link to post Share on other sites