Jump to content
Sign in to follow this  
austrian

Jakie programy najchetniej i najczesciej ogladzasz?

Jakie programy w Nce najbardziej lubimy?  

126 members have voted

1. 1. Oglądam najbardziej:

• TVN, TVN24
      35
    • Wojna i Pokój, AXN
      6
    • MGM
      16
    • Comedy Central
      13
    • DiscoveryHD, Discovery Science
      37
    • VIVA Polska, MTV
      3
    • Cartoon Network, Baby TV
      4
    • Nsport, NASN
      11
    • TVN Turbo
      16
    • Eurosport, TVP Sport
      7
    • Cinemax, Cinemax II
      3
    • Animal Planet
      1
    • HBO
      0
    • FilmBox
      0
    • Discovery TVN Historia
      15
    • Ogólnie FTA
      2
    • wszystko co w HD
      31

Recommended Posts

Kolejna moja ankieta zwiazana z tym co najbardziej lubimy ogladać. Jesli Wam sie nie podoba ta prosta ankieta więc można ją usunąć.
Aha co sadzicie o tym aby tvn turbo nie bylo w pakiecie sportowym? lecz w innym tam gdzie nauka kultura swiat. Edited by austrian

U mnie leci ciągle Discovery HD. Ten kanał jest mistrzowski (robale robale : ) ). Kiedyś zbierałem wszystko co było w US na Discovery HD us i tak właśnie oglądałem ten kanał. Teraz mam luz i leci bez kompa i to po polsku (: Trochę się powtarza z wersji US ale to chyba nie wiele osób zna wersje US.

Czasem poleci NSPORT z czymś w HD. MGM bardzo żadko. Nie mam czasu oglądać filmów. Discovery leci jak obraz na ścianie ;p

[quote name='Gmeru' post='31069' date='23.12.2006, 18:40 ']
U mnie leci ciągle Discovery HD. Ten kanał jest mistrzowski (robale robale : ) ). Kiedyś zbierałem wszystko co było w US na Discovery HD us i tak właśnie oglądałem ten kanał. Teraz mam luz i leci bez kompa i to po polsku (: Trochę się powtarza z wersji US ale to chyba nie wiele osób zna wersje US.

Czasem poleci NSPORT z czymś w HD. MGM bardzo żadko. Nie mam czasu oglądać filmów. Discovery leci jak obraz na ścianie ;p
[/quote]
No prosze:) a juz myslalem ze do usuniecia pojdzie:) zreszta wszystko mi jedno, a co do DiscoverHD tez to ogladam ale niestety powtarza sie na okraglo ale za to reklamy o DiscoveryHD sa super bo ten obraz ma ten efekt:)

Mam nadzieję że wielu ludzi weźmie udział w tej ankiecie i że możnowładni [b][color="#3366FF"][size=5]N[/size][/color][/b] go zobaczą. Ździwię się jak Wojna i Pokój otrzyma wysokie noty. Jak dla mnie ten kanał to kompromitacja ramówki N-ki. Edited by lordKszyh

Witam

Wczoraj wymieniłem N boxa na recordera i muszę stwierdzić że możliwość nagrywania to super sprawa :).
Ja zazwyczaj oglądam Discovery HD i tvnturbo (Top Gear - szkoda że w takiej jakości jak jest, bo po discovery to nie chce się już na to patrzyć) no i czasami MGM . N sport bym oglądał gdyby puszczali boks lub formule 1, bo fanem piłki to nie jestem :).

Pozdrowienia
Michał

lordKszyh

I jak narazie Wojna i Pokoj jest zle. A dlaczego kompromitacja.
Są ludzie ktorzy lubia ogladac WOjne i ...

[quote name='cioq' post='31083' date='23.12.2006, 22:09 ']
lordKszyh

I jak narazie Wojna i Pokoj jest zle. A dlaczego kompromitacja.
Są ludzie ktorzy lubia ogladac WOjne i ...
[/quote]
Na przykład ja... oglądałem chyba 5 filmów z tego kanału i jestem zadowolony... na wiecej i tak nie mam czasu.

Niestey mój ulubiony film na Comedy Central zniknął z anteny ("Sex and the city").
Nie rozumiem tego, bo niby miały być wszystkie odcinki, nawet te nie emitowane w TVP :-(
Całe szczęście jeszcze leci "On, Ona i dzieciaki" :-)

Nie zgodzam sie z tym że to "...Następny "n"głupawy temat! ..." - dzięki takim tematom można się dowiedzieć np o ciekawych programach(nie kanałach), których się nie oglądało i nie ma się o nich wiedzy.

Robert Edited by robert71

Przyznam, ze jestem troszke rozczarowany programami,
na MGM na razie obejrzalem jeden film - Sokół i Koka,
na Comedy Central ogladam - Moja rodzinka , zamiast NEGLIŻu mogliby współpracować z AMM, KMN, Jachimkiem...
na AXN - STARTREK, czekam na filmy z tej serii (chyba, ze przegapilem)
ani razu nie obejrzalem AXN CRIME
żonka katuje TVN STYLE, szczególnie Mamo już jestem
WOJNA i POKÓJ - nic nie obejrzałem,
CINEMAX - daleko mu do HBO czy tez CANAL+
na razie oferta programów 4/10

Dla mnie to ta ankieta jest źle zrobiona. Powinna być możliwość wyboru kilku kanałów i każdy kanał osobno. Ja oglądam:
-TVN Turbo
-Discovery CHANEL
-Canal+ (wszystkie polskie odmiany)
-HBO, lecz ostatnio rzadko
-Viva POLSKA
-TVN
-POLSAT
-czasem inne kanały, ale te najczęściej Edited by luk1401

[quote name='luk1401' post='32715' date='03.01.2007, 21:16 ']Dla mnie to ta ankieta jest źle zrobiona. Powinna być możliwość wyboru kilku kanałów i każdy kanał osobno. Ja oglądam:
-TVN Turbo
-Discovery CHANEL
-Canal+ (wszystkie polskie odmiany)
-HBO, lecz ostatnio rzadko
-Viva POLSKA
-TVN
-POLSAT
-czasem inne kanały, ale te najczęściej[/quote]
Hehe ta ankieta nie ma zbyt wiele mozliwosci:) wiem o co Ci chodzi ale przykro mi ale jak nie pomaga juz ankieta to pisz ogolem posta proste:)

Witam
moim zdaniem to co miało być hitem ( Discovery HD i MGM) jest zestawem tych samych programów nadawanych w losowo wybranej kolejności - żeby trochę urozmaicić. Chyba że mam pecha, bo za każdym razem po przełączeniu na te kanał trafiam na to co już widziałem, a jeśli nie to następny program 100% będzie powtórką. Co do innych programów, bez rewelacji.
i jeszcze jedno , gdzie ten dzwięk 5.1 - był z 5 razy?

Witam.
Ja raczej jestem milosnikiem starej TV (chodzi mi oczywiscie o programy ;) )
Najczesciej ogladam Kino Polska - super polskie filmy wojenne z 70-80 lat dotychczas nie ogladane. TCM - kultowe Tylko dla orlow czy Zloto dla zuchwalych...MGM zadko ale cos tam widzialem.
Programy info ( TVN 24), sport - niestety nsport nie rajcuje jak powinien, ale Eurosport i TVP sport wystarcza. TVN historia i reszta z paczki Discovery...
HD jeszcze nie odbieram w tej rewelacyjnej jakosci, ale w tym kwartale planuje zakup jednak chyba szeroko reklamowanego na tym forum Philipka 9551

[quote name='lordKszyh' post='31072' date='23.12.2006, 19:53 ']Mam nadzieję że wielu ludzi weźmie udział w tej ankiecie i że możnowładni [b][color="#3366FF"][size=5]N[/size][/color][/b] go zobaczą. Ździwię się jak Wojna i Pokój otrzyma wysokie noty. Jak dla mnie ten kanał to kompromitacja ramówki N-ki.[/quote]

Super kanał. ;) Kolega pewnie szaleje za AXN. ;)
A w ogóle to jest ankieta co oglądacie a nie czego nie oglądacie. Zresztą w każdym poście coś koledze nie pasuje więc to jakaś tradycja już się rodzi.

Autorus

Ps. Proponowałbym rozszerzyć ankietę bo jednak zaznaczenie tylko jednej pozycji zaciemnia obraz rzeczywistości. Zaznaczyłem tvn24 a równie często oglądam inne kanały i niestety nie mogłem ich zaznaczyć . Proszę o zmiany

[quote name='autorus' post='32775' date='04.01.2007, 10:02 ']Ps. Proponowałbym rozszerzyć ankietę bo jednak zaznaczenie tylko jednej pozycji zaciemnia obraz rzeczywistości. Zaznaczyłem tvn24 a równie często oglądam inne kanały i niestety nie mogłem ich zaznaczyć . Proszę o zmiany[/quote]

Już można

Witam!

U mnie też tylko Discovery HD, w razie powtórek - niestety zdarza się, załączam LUXE.HD, a faktycznie film o robalach w HD można oglądać na okrągło, jakość powalająca. Czasami jak małżonka dorwie pilota to TVN Style, ale staram się spokojnie tłumaczyć, że nie po to inwestowaliśmy w LCD, aby teraz oglądać programy nadawane w przestarzałej technologii. Powiem szczerze, że dzięki HD żona powoli przekonuje się do programów popularno - naukowych. ;)