waldi.s 0 Posted December 15, 2006 W opcjach programu "Wojna i Pokój "są do wyboru polskie napisy i rosyjska ściezka dźwiekowa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amstrad 0 Posted December 15, 2006 ale wygląd tych napisów to lata 80'te. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shado 0 Posted December 16, 2006 [quote name='amstrad' post='29414' date='15.12.2006, 21:51 '] ale wygląd tych napisów to lata 80'te. [/quote] I lekko są ten napisy rozschynchronizowane. Czasem nawet nie lekko. A czasem wogóle się nie wyświetlają przez jakiś czas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawlack 0 Posted December 17, 2006 a u mnie w nbox wlaczam napisy a ich nie ma ! tylko sciezka dzwiekowa sie zmienia choc dlugo, co robie nie tak ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexan 0 Posted December 17, 2006 [quote name='Pawlack' post='29754' date='17.12.2006, 22:48 '] a u mnie w nbox wlaczam napisy a ich nie ma ! tylko sciezka dzwiekowa sie zmienia choc dlugo, co robie nie tak ? [/quote] mam nbox recordera i siezke moge zmienic, a napisow niestety nie mam. Mimo ze moge je wlaczyc, to ich tak sie nie wyswietlaja. Chyba ze napisy nadawane sa na niewielu filmach i na nie jeszcze nie trafilem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Greeg2 0 Posted December 18, 2006 [quote name='alexan' post='29789' date='18.12.2006, 00:29 '] mam nbox recordera i siezke moge zmienic, a napisow niestety nie mam. Mimo ze moge je wlaczyc, to ich tak sie nie wyswietlaja. Chyba ze napisy nadawane sa na niewielu filmach i na nie jeszcze nie trafilem [/quote] Mimo że w panelu informacyjnym jest info o napisach to: 1. Jeśli są to rozsynchronizowane 2.Częściej ich nbox nie wyświetla w ogóle 3. Są źle widoczne (białe litery bez czarnej obwódki na szarym tle) na jasnym obrazie Ogólnie to kicha z tymi napisami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemonpl 0 Posted December 18, 2006 U mnie chodzi bez problemu. Tzn wyswietlaja sie, gorzej z synchro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maddox 0 Posted December 19, 2006 mnie dziwi ze wogole wprowadzili te napisy bo zapowiadali za pol roku.. wiec wyprzedzili niezle ten trermin:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites