Jump to content
Sign in to follow this  
koziolek90

Co to jest "Telewizja Nowej Generacji"

Recommended Posts

Witam
Chciałem się zapytać czym jest ta telewizja nowej generacji. Na czym ona polega? Czy jak jestem zwykłym użytkownikiem lokalnej "kablówki" to mogę wykupić telewizję nowej generacji? Ile tam jest kanałów i jakie to są kanały? Ile wynosi opłata aktywacyjna i miesięczna? - Oglnie najprostsze informacje o telewizji nowej generacji.
Pozdrawiam
koziolek90 ;)

[quote name='koziolek90' post='29308' date='15.12.2006, 14:42 ']
Witam
Chciałem się zapytać czym jest ta telewizja nowej generacji. Na czym ona polega? Czy jak jestem zwykłym użytkownikiem lokalnej "kablówki" to mogę wykupić telewizję nowej generacji? Ile tam jest kanałów i jakie to są kanały? Ile wynosi opłata aktywacyjna i miesięczna? - Oglnie najprostsze informacje o telewizji nowej generacji.
Pozdrawiam
koziolek90 ;)
[/quote]

A ty z czego sie dopiero zerwałeś ? z łancucha ? temat jest wałkowany od ponad trzech miesiecy a ty co ! wariata strugasz ??

[quote name='koziolek90' post='29308' date='15.12.2006, 12:42 ']
Witam
Pozdrawiam
koziolek90 ;)
[/quote]

Zajrzyj na www.n.pl

na kablówce tego nie zaznasz, zresztą najlepiej zacznij od zakupu telewizora HDtV (jeśli takiego nie masz), bo podłączać do zwyklego nie ma sensu

[quote name='koziolek90' post='29308' date='15.12.2006, 14:42 ']
Witam
Pozdrawiam
koziolek90 :(
[/quote]
weź proszę koziolek90 rozbieg i uderz główką w najbliższy murek zanim zadasz tego typu pytanie - przecież tak robią młode koziołki i baranki dla sportu i zabawy

Witam
Powiem tylko tyle:
Takich jak "wy" zorientowanych w hd i posiadajacych sprzet hd i do tego zwracajacych jakakolwiek uwage na obraz wysokiej rozdzielczosci jest...... hmm........moze 5% ogolnej liczby uzytkowników TV reszta, przytlaczajaca wiekszosc, (dla nie umiejacych liczyc 95%). temat jest albo nieinteresujący, nieistotny, obojetny a moze dla czesci z nich zastanawiajacy i mysle ze wlasnie taka osoba zadala wlasnie pytanie postawione wyzej: co to jest telewizja nowej generacji? i co? i g...no! Najlepiej zmieszac z blotem, zwyzywac od baranow i matolkow, dyletantow i laikow...ot cala filozofia forum????? Pytam sie czy to jest filozofia jakiegokolwiek forum internetowego??? Na pytanie osoby zainteresowanej uzyskaniem prostej odpowiedzi (od przeciez tych co pozjadali wszsytkie rozumy w tematyce), w odpowiedzi dostaje sie kopa w rzyć i gwarancje, że może gościa juz temat nie zainteresowac.
Jak chcecie to zalozcie koledzy forum pt. "loża szyderców" i tam wysmiewajcie kazdego kto wam nie "dorownuje" pod wzgledem wiedzy, nie dzielcie sie niczym i z nikim i bawcie sie w sekte o roznych stopniach wtajemniczenia.
Nie pije tu do wszsytkich użytkowników tego forum a jedynie do wyzej wypowiadających sie i dodam jeszcze ze ja tez kiedys po raz pierwszy zadalem tu na tym forum pytanie, tez byc moze, w mniemaniu niektórych, głupie i tylko dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczów moge sie dzisiaj pochwalic ze wiem juz mniej wiece3j o co w tym calym zamieszaniu biega, dokonalem wyboru sprzetu, sygnalu i na koniec
DZIEKI ZA TO ZE MOGE SIE TERAZ CIESZYC Z TEGO CO MAM I WYSTARCZA MI TO W ZUPELNOSCI.
Podrawiam wszsytkich bez wyjatku z wyjatkiem tego kto wie ze zasluguje na wyjatkowe pozdrowienia.
TONY!

Ps.
Proste : "nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi"

[quote name='TONY!' post='29391' date='15.12.2006, 18:20 ']Proste : "nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi"
[/quote]
Może nie ma głupich pytań, ale jest na pewno opcja szukaj, której powinien używać każdy użytkownik przed zadaniem pytania, bo interesujący go temat mógł być już poruszany.

[quote name='DaN' post='29438' date='15.12.2006, 20:49 ']
Może nie ma głupich pytań, ale jest na pewno opcja szukaj, której powinien używać każdy użytkownik przed zadaniem pytania, bo interesujący go temat mógł być już poruszany.
[/quote]
To prawda.
Wielu osobom nie chce się szukać odpowiedzi na swoje pytania. Na pytania WIELOKROTNIE zadawane udzielane są uszczypliwe odpowiedzi. Jeśli ktoś się ze mna nie zgadza zapraszam na PM. Zostanie moderatorem i wtedy pogadamy. Edited by tuptus55