PPytek 0 Posted January 31, 2015 Jako długoletni zadowolony użytkownik PCH -A200 (opcja pasywna - wymieniona obudowa) postanowiłem zrobić krok do przodu i zakupiłem PCH-A410. Ogólnie żeby zbytnio nie wchodzić w szczegóły postęp jest wyczuwalny. I byłoby wszystko cacy tylko po ostatniej aktualizacji obowiązkowego i niezbędnego programu na androida - Droided Media Tank wymieniony program stracił część swojej ale jakże niezbędnej funkcjonalności. Mianowicie możliwe jest odpalanie wszystkiego z dysku wewnętrznego A410, natomiast dyski na USB niestety ale przestały być sterowne. Tzn są, widać ich, można wybrać to co się chcę ale odpalić nie daje rady. jest tylko mignięcie ekranu i tyle. Muza nie startuje. W posiadanym nadal A200 mimo aktualizacji DMT wszystko śmiga bez problemu. Czy ktoś może doświadcza czegoś podobnego na A410 lub na A400? Zakładam że problem zaistniał po aktualizacji DMTale głowy nie dam. NMJ Nawigator i cały ten NMJ z Popcorna przy dużej ilości danych to tragedia. DMT dawał radę bez kłopotu na danych rzędu 6TB. Jeżeli ktoś coś to zapraszam;) Quote Share this post Link to post Share on other sites