Mario 32 Posted January 21, 2014 (edited) http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/newsy/tablet-manta-mid705dc-ae-nie-rozstawaj-sie-r555 Edited January 21, 2014 by Mario Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted January 21, 2014 Chcesz kłopotów, kup tą Mantę. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted January 21, 2014 Oj tam ; ) Z tego co wiem to Manta ma tak sprawny serwis, że mogą się psuć na amen a i tak szybko będzie naprawiony/wymieniony. W końcu cena czyni cuda.. chociaż dla mnie jest tylko jeden tablet ; ) chociaż Xperia mnie mile zaskakuje także. Ale ciężko bez tego AJ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted January 21, 2014 No jak to Manta ... niżej z podzespołami się nie dało zejść: 512MB RAM, ekran 800x480, aku: 2000mAh. Pierwsza lepsza "nawigacja" ma lepsze parametry Ale ... cena czyni cuda. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
raffal 52 Posted January 21, 2014 Manta to zawsze była firma budżetowa, ciężko się cudów spodziewać po ich produktach. Ale faktycznie serwis przynajmniej kilka lat temu mieli spoko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted January 22, 2014 Ja do serwisu Manty nic nie mam. Faktycznie jest niezły. Raczej mam pretensje do wyboru sprzętów do sprzedaży. Gdy ktoś kupi taki tablet to mamy kolejną osobę która zapamiętale będzie twierdziła, że tablety to złom który do niczego nie służy. Po prostu zrazi się kompletnie do tabletów. A to nie jest dobre dla rynku. Quote Share this post Link to post Share on other sites