sutter 0 Posted January 13, 2014 Witam, Ponieważ wkrótce zamierzam zakupić nowy telewizor (Panasonic TX-P50GT60), stwierdziłem że to odpowiedni moment by zakupić również odtwarzacz BR. Do tej pory wszelkie produkcje BR oglądałem w formie plików, poprzez odtwarzacz PopCorn Hour A400. Szukam czegoś rozsądnego w rozsądnej kasie. Jeśli chodzi o to co powinien mieć, nie znam się za dobrze na BR ale fajnie by było jakby posiadał dekodery dźwięku te, krótych brakuje mi w amplitunerze (Dolby True HD, DTS Master Audio,DTS-HD) - Dobrze by było żeby wizualnie pasował do amplitunera (Yamaha RX-V861) Będę wdzięczny za fajne propozycje. Pozdrawiam, sutter Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz288 44 Posted January 19, 2014 (edited) Philips BDP9600 Lub Panasonic DMP-BDT500 http://www.youtube.com/watch?v=7mKo2-FH9y8 Te odtwarzacze mają to czego potrzebujesz i są to chyba najtańsze odtwarzacze z taką ilością gniazd połączeniowych. I posiadają dekodery HD Audio. Także do starego Amplitunera jak znalazł. Pozdrowienia. Edited January 19, 2014 by grzegorz288 Quote Share this post Link to post Share on other sites