marglu8049 0 Posted January 12, 2014 Witam, Mogę zakupić zestaw kona domowego w wersji Denon X1000 + JBL Loft 5.1 w cenie 2500zł. Zestaw oczywiście nowy. Głowne przeznaczenie to TV od czasu do czasu film czy radio, muzyka z usb. Czy opłaca się za tą cenę czy ewentualnie coś do tej kowty ew 3000 moglibyście polecić coś fajniejszego. Pokój ok 15m2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
domag 1 Posted January 12, 2014 Bardzo dobra cena za ten zestaw. Ja myślę, ze warto. Tylko, że do twojego pokoju to jak zestaw estradowy. W tej cenie (tym bardziej, ze nowy) chyba będzie ciężko coś lepszego znaleźć. Jak byś się jednak nie zdecydował to daj znać ja chętnie kupie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marglu8049 0 Posted January 12, 2014 Czyli pewnie zakupie tyb bardziej, że jak dobrze pójdzie to zamiast x1000 znajomy zalatwi mi x2000 aczkolwiek z tym drugim mowil ze moze graniczyc z cudem ale nawet z x1000 bedzie ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
marglu8049 0 Posted January 21, 2014 A czy jest sens zamiast satelit dać podłogowce? Quote Share this post Link to post Share on other sites