arturro88 0 Posted January 10, 2014 Czy warto kupić Panasonica TX-L47DT60E,czy Plazmę GT50V60E.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
parasite21 0 Posted March 22, 2014 pewnie zależy do czego ci jest potrzebna i co preferujesz. Napisz coś więcej na ten temat, to może ktoś kumaty skusi się i pomoże. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arturro88 0 Posted August 8, 2014 Drodzy koledzy kupiłem jednak Plazme tx 50GT60E. Nie mogę połączyć się przez Bluetooth połączyć się z żadnym urządzeniem-dlaczego? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciej Koper 1,175 Posted August 9, 2014 W jaki sposób połączyć się przez bluetooth? Co chcesz osiągnąć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
arturro88 0 Posted August 9, 2014 Naprzykład przesłać film lub zdjęcia z telefonu komórkowego na telewizor,lub z tableta. Tablet samsung i telefon LG komunikują się z telewizorem,a telewizor nie widzi żadnego urządzenia..Znalazłem kilka postów na HDTV com.pl .Mieli taki sam problem .ale nie piszą czy się uporali.Chodzi oczywiście o modele Panasonica.:50VT60E,55VT60E i inne.Proszę o pomoc jak się z tym uporać.PS.szwagier ma stary model Panasonica 42ET50E i wszystko działa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciej Koper 1,175 Posted August 9, 2014 Do tego w ogóle nie wykorzystuje się bluetooth tylko DLNA, które wymaga obecności dwóch urządzeń w tej samej sieci do działania. Wystarczy, że Twój smartfon jest zgodny z DLNA i, że w ustawieniach TV nie wyłączyłeś nigdzie tej funkcji, a powinno działać. W Androidzie na przykład od razu w galerii pojawia Ci się przycisk do przerzucenia treści na wyświetlacz. Trochę o DLNA masz też tu: Quote Share this post Link to post Share on other sites