Mario 32 Posted January 10, 2014 http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/newsy/playstation-polska-oglasza-nowa-dostawe-ps4-w-p-r540 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted January 10, 2014 No jasne. To samo podawali miesiąc temu /najblizsza dostawa 15 grudnia/ Prawda jest taka - obecnie cała para idzie na przygotowanie japońskiej premiery konsoli w lutym Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamcyk26 10 Posted January 10, 2014 Konsole coraz czesciej mozna spotkac w sklepach. W tym tygodniu widzialem w Lodzi w Saturnie za 2049 (PS4+dodatkowy pad) i za 1999 w MM (sama konsola). Na allegro ceny zaczynaja sie od 2000, ale zainteresowanie marne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted January 10, 2014 bo nie ma w co grać : / i na razie zapowiada się niezła posucha... a tak krytykują wszyscy Wii U ;p moje konsole zakurzone, że hej! Killzone parę dni pochodził i co? I nic... PC&PS3.. Forza trochę nużąca na dłuższą metę 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
XeO151 3 Posted January 10, 2014 Dlatego ja kupiłem wersje USA za rozsądne pieniądze, pograłem i sprzedałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
raffal 52 Posted January 10, 2014 bo nie ma w co grać : / i na razie zapowiada się niezła posucha... a tak krytykują wszyscy Wii U ;p moje konsole zakurzone, że hej! Killzone parę dni pochodził i co? I nic... PC&PS3.. Forza trochę nużąca na dłuższą metę Zgadzam się w 100%. Jak skończę Killzone to PS4 pójdzie w odstawkę na długo. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted January 10, 2014 PS3 rules? pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
MicPrime_PL 16 Posted January 13, 2014 http://playstation.strefamarek.allegro.pl/konsola-sony-playstation-4-z-dyskiem-500gb.html W końcu, sam nabyłem w tej cenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skalasz1 3 Posted January 13, 2014 Dzisiaj widzialem PS4 w sklepie Asda w Glasgow. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted January 13, 2014 Super. Na pewno Twoja wiadomość zainteresuje większość tut czytelników 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamcyk26 10 Posted January 14, 2014 http://playstation.strefamarek.allegro.pl/konsola-sony-playstation-4-z-dyskiem-500gb.html W końcu, sam nabyłem w tej cenie. Czyli wreszcie koniec spekulacji cenami PS4. W jeden dzien sprzedali 70 sztuk... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skalasz1 3 Posted January 14, 2014 Super. Na pewno Twoja wiadomość zainteresuje większość tut czytelników Moze nie zainteresuje wiekszosci,ale moze komus ta informacja sie przyda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted January 14, 2014 Gdyby każdy zaczął teraz wpisywać gdzie są konsole /w skali swiata/ a gdzie ich nie ma- wyobrażasz sobie jaki bylby tutaj bajzel ? Quote Share this post Link to post Share on other sites