austrian 1 Posted January 3, 2014 Witam zastanawiam sie w sumie nad 3 produktami a więc już przedstawiam o co chodzi: Chce kupić do mojego starego ledowca zabawkę i są 3 warianty jakie upatrzyłem: 1. Minix Neo X7 mini 2. Minix Neo X7 3. CS968 CS968 posiada kamerkę, ale nie ma wsparcia bogatego od producenta, wszystkie te urządzenia posiadają 4 rdzeniowe procki, 2 gb ramu, i od 8 do 16GB wbudowanej pamięci wewnętrznej. Zastanawiam się nad mini x7 bo ma 2 usb i czy można do niej podłączyć zewnętrzną kamerkę typu logitech c500. x7 posiada analogowe jeszcze wyjścia audio ale to mi nie potrzebne tylko światłowód wiec raczej nie widac różnicy wiec nie ma sensu przepłacać. Ma ktoś z któryś z tych urządzeń i pomógłby w opinii czy warto zakupić ? chyba ze coś lepszego ktoś zaproponuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted January 3, 2014 CS918 ma chyba lepsze wsparcie jeśli chodzi o firmware'y. http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-version-EKB311-CS918-quad-core-tv-box-Android-4-2-2-2GB-8GB-RK3188/1001649535.html Quote Share this post Link to post Share on other sites