rodeush 0 Posted December 31, 2013 Witam. Poszukuję odtwarzacza multimedialnego. Kryteria nie są chyba zbyt wyszukane... 1. Lan jeśli dodatkowo WiFi to fajnie. 2. Youtube - koniecznie z racji odtwarzania bajek. 3. Coby dawał rade HD1080 płynnie po sieci - jednocześnie jak najszersze wsparcie na formatów a/v . Aktualnie posiadam netbooka Asus 1015PN no i niestety ale ledwo daje rade 720 odtworzyć. Co rozważam. Sony SMP-N200 LG ST600 Asus O!play air HDP-R3 - jednak ten chyba nie ma youtuba - korzystałem z jego tańszej wersji i fajnie działa. Budżet to około 400pln. z góry dziękuje za radę Quote Share this post Link to post Share on other sites
HDev 32 Posted January 1, 2014 Zerknij na Mede8er-a 600x3d. Ma szybką sieć (1Gbit) i pociągnie także BD ISO, obsługuje dożo formatów bo to całkiem nowy sprzęt, aplikacja YouTuba która w nim jest to nowa wersja, podobna do tej z TV samsunga, w wielu starszych urządzeniach występują problemy z YT, gdyż Google co jakiś czas modyfikuje specyfikację dostępu i wymagane są aktualizacje oprogramowania odtwarzaczy, co nie zawsze ma miejsce w starszych urzadzeniach. Ten model jest jednak nieco droższy niż 400zł. Możesz też poszukać np. Popcorna A200, można go jeszcze kupić z gwarancją w dobrej cenie (poniżej 450zł). YouTube ma przez aplikację ze swojego Marketyu Aplikacji, który jest aktualizowany także ze względu na nowsze modele producenta, więc powinien działać w przyszłości bez problemu. Nie napisałeś czy chcesz sprzęt z opcją montażu dysku czy bez. To mocno wpływa na wybór, też na cenę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rodeush 0 Posted January 1, 2014 Dzieki za pomysly. Bez dysku. Zakupilem sieciowy dysk i w zupelnosci to wystarczy. Mam tez micro wieze samsa ktora sporo odtwarza z usb ale bez sieci i bez napisow :-/ Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
rodeush 0 Posted January 1, 2014 Z tego co widze to A200 na alledrogo dostac sie nie da. Znalazlem jakis PopTop V8 ... ?? A Mede8er to ewtl MED450 X2 bo 600to zedycydowanie ponad budzet. Czy te modele sa warte uwagi?? Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites