sabazjos 0 Posted December 30, 2013 witamMam problem z uzyskaniem dźwięku w głośnikach z kina domowego puszczonego bezpośrednio z tv działaja tylko 2 głośniki do dyspozycji mam:TV:1x HDMI1xScart1xSPDIF coax OUT1x CINCHW Kinie mam:1x Opitcal in1x HDMI1x CINCH Input1xCINCH OUT PUT (Monitor zółty, component zielony, video progressive scan czerwony i niebieski1x Scart Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Gmeru 2,225 Posted December 30, 2013 A jak to wszystko podłączyłeś i co to za kino i tv? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sabazjos 0 Posted December 30, 2013 Telewizor OK Kino Domowe LG model:HT552PH-DH Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sabazjos 0 Posted December 30, 2013 narazie mam połączone Scartem ale cały czas szukam rozwiązania, ponieważ dźwiek mam 2 głośnikach w kinie tylko, a chciałbym żeby wszystkie grały a jutro sylwek i u mnie impreza i jest nie lada problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Gmeru 2,225 Posted December 31, 2013 A w kinie nie możesz przestawić trybu stereo na inny? Na stereo na wszystkie głośniki, prologic itd. Na pewno masz taki klawisz na pilocie Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sabazjos 0 Posted December 31, 2013 ok faktycznie znalazłem to w kinie przełączenie i działa dźwiek na wszystkich głośnikach tylko problrm jest z kanałami HD bo na nich nie ma dźwięku... Quote Share this post Link to post Share on other sites
witam
Mam problem z uzyskaniem dźwięku w głośnikach z kina domowego puszczonego bezpośrednio z tv działaja tylko 2 głośniki do dyspozycji mam:
TV:
1x HDMI
1xScart
1xSPDIF coax OUT
1x CINCH
W Kinie mam:
1x Opitcal in
1x HDMI
1x CINCH Input
1xCINCH OUT PUT (Monitor zółty, component zielony, video progressive scan czerwony i niebieski
1x Scart