pmcomp 1,499 Posted December 30, 2013 Polecam. Troszkę podobny do Pitch Black. http://www.blu-ray.com/movies/Riddick-Blu-ray/58896/ Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 30, 2013 Film dosc dobry, ale jakos te kontynuacje nie powalaja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 31, 2013 Ja odczekałem na wersję BD bo też mnie nie porywa ta seria. Jednak na płycie obejrzę na dniach. Jakość pewnie git bo to nówka sztuka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 31, 2013 Bardzo cienko widze ogladalnosc filmow w 2014 roku ... jak tak spogladalem na trailery youtubowe miedzy innymi man of steal 2 , transformery, rycerza itp to widze przynudne kontynuacje ..... mogliby sie bardziej postarac ... Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubu77 13 Posted December 31, 2013 (edited) Kontynuacja Man of Steel chyba nie w 2014? Edited December 31, 2013 by bubu77 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 31, 2013 No właśnie raczej 2015... w dodatku to cross z Batmanem ; ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 31, 2013 Mniejsza o rok, co moze byc nowego w tej serii? Chodzi mi o sens takich produkcji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BarteqW 1 Posted December 31, 2013 Mniejsza o rok, co moze byc nowego w tej serii? Chodzi mi o sens takich produkcji... No wiesz, ja też myślałem, że nie da się zrobić lepszego Batmana od tego Tima Burtona. A jakże się zdziwiłem kiedy obejrzałem filmy od Nolana. Wiadomo że najbardziej chodzi o money, ale przy okazji może powstać też dobry film. A co do Riddicka to klimat podobny do pierwszej części, no i jest Riddick. Chociaż najlepszy i tak był "Pitch Black" a potem gra "Ucieczka z Butcher Bay" . Nie widziałem tylko tej części 3 animowanej, chociaż ona właściwie jest częścią 2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
18szomi16 2 Posted January 9, 2014 Gdyby ktoś myślał o polskim wydaniu, to pojawi się 23 stycznia. Już w przedsprzedaży: http://www.empik.com/riddick-twohy-david,p1088922620,film-p Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mierzwiak 221 Posted January 9, 2014 Obstawiamy skopany aspect ratio? Bo oczywiście o dodatkach i wersji reżyserskiej można zapomnieć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted January 30, 2014 (edited) Kiepski z ciebie hazardzista http://poral.eu/riddick.php Bardzo ładnie wydany film. Edited January 30, 2014 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wicked 4 Posted January 30, 2014 Film może nie powala ale na sobotni wieczór w sam raz. A już potwierdzone info że będzie kolejna część ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maderos 22 Posted January 30, 2014 I te oceny na poral obraz 7 i dźwięk 3.5? Ślepi i głusi chyba oceniali. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mierzwiak 221 Posted January 30, 2014 (edited) Na poral.eu ktoś ostro trolluje w ocenach, nie pierwszy raz to zauważyłem. Edited January 30, 2014 by Mierzwiak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted January 30, 2014 Niestety blokada na IP jest na 24 h więc nic nie poradzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spoon 51 Posted January 30, 2014 Dorób na cookie jeszcze Quote Share this post Link to post Share on other sites
marian381 2 Posted January 31, 2014 Wygląda dobrze, na merlinie chyba wyjdzie teraz najtaniej z kodem filmy15, dokładnie 62,89 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrzejooo123 7 Posted January 31, 2014 Film może nie powala ale na sobotni wieczór w sam raz. A już potwierdzone info że będzie kolejna część ;-) Kolejna część nie jest potwierdzona, tylko rozważana przez studio. Najsłabsza z części dotychczasowych, do tego efekty słabe i kilka scena po prostu głupich. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marian381 2 Posted January 31, 2014 (edited) Wręcz przeciwnie, najlepsza część. Po słabych kronikach, Riddick wrócił do tego co potrafi najlepiej. Nie wiem co masz do zarzucenia efektom, zwłaszcza, że budżet filmu to jakieś 30 mln. Edited January 31, 2014 by marian381 Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaus71 1,701 Posted January 31, 2014 (edited) a dla mnie jedynym fajnym "Riddickiem" były "Kroniki". pitch black i ostatnia wersja to takie pseudo sf z potworami, jako takimi efektami i strzelaniem - ale logiki w tym żadnej - film na jedno oglądnięcie i do zapomnienia Edited January 31, 2014 by klaus71 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted January 31, 2014 Mi się pies podobał ... szkoda zwierzaka. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubu77 13 Posted February 1, 2014 Spoiler powyżej? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrzejooo123 7 Posted February 2, 2014 Wręcz przeciwnie, najlepsza część. Po słabych kronikach, Riddick wrócił do tego co potrafi najlepiej. Nie wiem co masz do zarzucenia efektom, zwłaszcza, że budżet filmu to jakieś 30 mln. A to jak film mial mały budżet to się stosuje jakąś inną skalę oceniania efektów specjalnych, gry aktorskiej, fabuły itp? Pitch Black był dobry, Kroniki świetne, a Riddick bardzo, bardzo średni. Na IMDB też ma najniższą średnią ze wszystkich filmów. Na filmwebie tak samo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marian381 2 Posted February 2, 2014 Jak film miał mały budżet to się mierzy efekty specjalne na jego skale. To jaką średnią ma na imdb czy filmweb to mało mnie interesuje. Według mnie najlepsza część i tyle. Jeśli podobały Ci się kroniki to nie dziwne, że ostatnia cześć ci nie przypadła do gustu bo to jest zupełnie inne kino. Riddick sam mówi, że musi znowu obudzić w sobie zwierzę tak jak w Pitchblack i wychodzi to znakomicie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dawidowski1000 22 Posted February 2, 2014 Słaby Quote Share this post Link to post Share on other sites