Jump to content
Sign in to follow this  
marcint75

WŁADCA PIERŚCIENI - Drużyna Pierścienia Extended w 3D

Recommended Posts

24 marzec 2014 może być magiczną data dla fanów LOTR i 3D :) to że wersja LOTR EX w 3D powstanie było już wiadomo od pewnego czasu. cieszy fakt że będzie to miało miejsce już teraz bo w pierwszej fazie mowa była o konwersji dopiero po 3 części HOBBITA. czekamy teraz na oficjalne info od Jacksona lub dystrybutora. a co do wydawnictw 3D wiadomo już że trwają pracę nad GLADIATOREM i THE ABBYS !!!

Edited by marcint75
  • Like 1

Ja bym się wstrzymał ze stwierdzeniem, że LOTR wyjdzie w 3D. Prawdopodobnie po prostu ktoś przy tworzeniu tej cyfrowej atrapy pudełka zapomniał wymazać logo 3D z grzbietu. Gdyby to miała być wersja 3D, byłoby to napisane w nazwie produktu i jego opisie, a nigdzie nie widzę.

Prawdopodobnie jest to po prostu nowy Steelbook, tym razem wersji 5 płytowej, nie 2 jak wcześniej, czyli jak już ktoś wcześniej napisał kolejny skok na kasę ;)

Po pierwsze - nie Abbys tylko Abyss.

Po drugie - skąd wiadomo?

fragmenty Gladiatora jak i Abyss zostały pokazane na sky3d jak dobrze poszukasz to znajdziesz. o Gladiatorze wspominają również niemieckie serwisy branżowe. i tu też wystarczy poszperać, to nie boli.

Edited by marcint75

Ja bym się wstrzymał ze stwierdzeniem, że LOTR wyjdzie w 3D. Prawdopodobnie po prostu ktoś przy tworzeniu tej cyfrowej atrapy pudełka zapomniał wymazać logo 3D z grzbietu. Gdyby to miała być wersja 3D, byłoby to napisane w nazwie produktu i jego opisie, a nigdzie nie widzę.

Prawdopodobnie jest to po prostu nowy Steelbook, tym razem wersji 5 płytowej, nie 2 jak wcześniej, czyli jak już ktoś wcześniej napisał kolejny skok na kasę ;)

Zgadzam się z spoonem ale jak dojdzie do wydania WŁADCY PIERŚCIENI W 3D to mam nadzieję,że będzie to wyglądało tak dobrze jak w przypadku HOBBITA.

Pewnie jak zrobią w 3D to będzie dobrze znana kolejność, czyli najpierw wersja podstawowa w 3d, potem wersja rozszerzona w 3d, do tego po drodze wersje 3d w steelbokach. Liczy się kasa :)

• Like 1

Taką konwersję w locie zrobi każdy mądry TV - na spektakularne efekty nie ma co liczyć.

Chyba jestem jakiś dziwny.. mnie to całe 3D w ogóle nie rusza. Jeśli mam do wyboru BD 2D i BD 3D to zawsze wybiorę 2D nawet jeśli byłoby droższe.

Nadmienię, że posiadam Samsung UE65ES8000 i Samsung UE55D7000 (oba są 3D) oraz kilka płyt 3D.

Edited by depe

Nie jesteś dziwny: jestem mega fanem 3D ale ostatnio mam tak samo: wolę wersje 2D. Filmy są po prostu słabo robione w 3D : / Mam wrażenie, że ten temat nie będzie wieczny... Predatora 3D mam już od 2 tyg jakoś i w ogóle nie mam ochoty sprawdzać : /

Nie, ale to tak na prawdę od amazona i ich błędnego rendera pudełka z logiem 3D zaczęły się te wszystkie plotki, więc skoro to poprawili to znaczy, że chyba jednak zauważyli swój błąd? Edycja 3D być może kiedyś tam będzie, ale ta, która pojawiła się w preorderach na 100% takową nie będzie.

To znaczy że w blu-ray.com pracują idioci którzy sprzedają nieistniejące wydania ? czy jak to tłumaczyć ?

To znaczy że w blu-ray.com pracują idioci którzy sprzedają nieistniejące wydania ? czy jak to tłumaczyć ?

Na blu-ray.com nie sprzedają filmów. Linkują tylko oferty z amazona. Z resztą zajrzyj sobie tam jeszcze raz, też już mają poprawioną okładkę i info ;)

Swoją drogą to mam trylogię w steelbookach 2bd. Gdybym nie miał to może bym kupił to nowe wydanie. A tak nie kupię bo już mam. A zatem z punktu widzenia zarabiania na mnie to opóźnienie tego wydania jest strzałem w stopę bo zamiast kupić droższe wydanie kupiłem tańsze.

Naprawdę fanom się nie znudziło marnowanie półki na kilkanaście wydań tego samego? Przecież jeszcze wyjdzie 3d a potem extended 3d a potem extended 3d steelbook.