raflik82 0 Posted December 16, 2013 (edited) Witam mam do sprzedania konsole marki Nintendo "gamecube". Konsola jest w stanie bardzo dobrym zakupiłem ją na allegro jakieś 10 m-cy temu. Konsola jest wzbogacona o chip Xeno 2.0 która umożliwia włączanie (kopi zapasowych) na mini dvd jak i normalnych dvd. Wraz z konsolą sprzedaje karte pamięci, pada, kabel rgb , zasilacz oraz 30 gier tu prosze pisać na PW. cena 180zł + przysyłka Pozdrawiam serdecznie Możliwa zamiana na hdd 1.5 tb do negocjacji Edited December 16, 2013 by raflik82 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 16, 2013 Hej, czy obudowa jest zmieniona pod duże DVD? Masz jakieś foto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raflik82 0 Posted December 17, 2013 Niiestety obudowa standardowa nie udało mi sie dorwać przerobionej na duze dvd. Konsola nie jest skręcona (ściąga sie górną obudowe ) by można było grać na dużych dvd jest zdjęte zabezpieczenia które umożliwia granie w gry na dwóch dvd. Fotki podwieczór. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted December 17, 2013 Gmeru Na Wii uruchomisz wszystko z HDD - wystarczy jeno softmod wgrany na kartę SD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 17, 2013 Spoko (ale o soft nie wiedziałem myślałem, że ciągle hardware). Ale chciałem mieć gacka z chipem bo mam bez. Ale nic kolega jeszcze foto załączy. Chciałem się po prostu dowiedzieć Quote Share this post Link to post Share on other sites
raflik82 0 Posted December 27, 2013 150 zł+ przysyłka Quote Share this post Link to post Share on other sites