mirzal 0 Posted December 14, 2013 Witam, i pytam doświadczonych forumowiczów - który znany wam player współpracuje z livebox-ami ? Mam PBO Core palyera i działa doskonale z TP Linkiem, natomiast nie wiem jak ustawić parametry livebox-a (jeśli w ogóle można coś ustawić). Niejaki Sagemcom czyli modem VDSL3764 Orange wprawdzie widzi i łączy mi kompa z PBO ale nie może się zalogować do udostępnionych w sieci katalogów na kompie. Może znacie jakieś inne playery które bez problemu współpracują z liveboxami itp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mjasinsk 162 Posted December 14, 2013 wdtv live Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirzal 0 Posted December 15, 2013 wdtv live czy to sprawdzona informacja w praktyce ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fiskomp3 1 Posted April 12, 2014 Mede8er med800x3D spokojnie współpracuje z Sagecomem od VDSL'a, W7 i wszystkie katalogi które chcę udostępnić są widoczne i poprawnie odtwarzane z nich multimedia. Quote Share this post Link to post Share on other sites