Gmeru 2,225 Posted December 14, 2013 Tydzień temu obejrzany więc czas na mały opis. Właśnie jestem w trakcie odświeżania wszystkich x-menów bo wieki temu oglądałem jeszcze na starym sprzęcie ale tydzień temu nic nie stało na przeszkodzie by na boku obejrzeć najnowszą poboczną część o Rosomaku. Opinie czytałem różne ale jak zwykle trzeba samemu obejrzeć gdyż w dobrych warunkach film sporo nadrabia efektami i jakością.Tak właśnie było w przypadku kolejnego story na temat Wolverine'a. Film bardzo fajny ale trochę mniej x-menowy. Więcej historii (prostej...) i w miarę normalnego filmu (oczywiście w porównaniu do np. 1-3 częsci) niż naparzania i laserów ; ). Dla wiernych fanów może być trochę rozczarowaniem ale mnie się bardzo podobał. No i klimat: lubicie Japonię to będziecie happy Jakość spoko ale bez rewelacji. Obraz tak na 8/10. Dźwięk daje radę bo jest zakodowany aż w 7.1 DTS HD MA Jest sporo momentów WOW.Do kolekcji można postawić ale raczej dla wiernych fanów. Inni zobaczą i zapomną. No właśnie... tylko czy fani aż tak będą się akurat tą częścią podniecać? Quote Share this post Link to post Share on other sites
harvester84 3 Posted December 14, 2013 Mnie osobiście także się ten film podobał i na pewno będę do niego Wracał. Brakuje mi jedynie w polskim wydaniu płyty z dodatkami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LosSisos 1 Posted December 14, 2013 Na płycie 2D nie ma godzinnego dokumentu, alternatywnego zakończenia itd.? To oryginalnie było chyba tam upchane? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mierzwiak 221 Posted December 14, 2013 Jest tylko komentarz. Wszystkie dodatki są na płycie z wersją kinową, a my dostaliśmy tylko płytę 3D i 2D z wersją rozszerzoną. Quote Share this post Link to post Share on other sites