Robert56 0 Posted December 14, 2013 Cześć wszystkim na forum, Zainteresowała mnie promocja nc+ z tabletem a dokładnie Tablet Samsung Galaxy Tab 3 8.0. Czy ten sprzęt jest coś warto? O Mancie nie chcę słyszeć. Pytanie czy ten Samsung to jakiś stary złom czy w miarę nowy model? Mało siedzę w temacie a chciałem dziecku sprawić tablet na gwiazdkę. Telewizję i tak muszę kupić więc wygląda mi to na dobry deal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 14, 2013 To bardzo porządny sprzęt. Patrząc chociażby tutaj: TEST Zalety: obudowa o grubości 7,4 mm, dość niska waga, wzorowa ergonomia, możliwość telefonowania i wysyłania SMS-ów, długi czas pracy na baterii, duża moc podświetlenia ekranu, tablet może pełnić rolę pilota (IR), dość wydajny procesor główny i graficzny, duża ilość pamięci RAM, bezproblemowe odtwarzanie multimediów Wady: błyszczący panel tylny podatny na zarysowania, dość słaba jakość zdjęć i filmów, brak możliwości nagrywania w Full HD Ta Manta to nie taka lipa. Miałem to i działa całkiem spoko. Do przeglądania sieci czy nc+go jest ok Ale oczywiście Samsung sporo lepszy pod wieloma względami.. Quote Share this post Link to post Share on other sites