zrk 0 Posted December 13, 2013 Witam, mam taki problem, obecnie posiadam Yamahe RX-v673 i zestaw głośników Canton Movie 2000.1. I tutaj pojawia się problem, bowiem sub ma 2 wejścia: L oraz R/mono. Amp wygląda tak http://exceptional-av.co.uk/media/ca...rear-large.jpg.To L oraz R/mono są oznaczone na subie jako Low Level Input, natomiast wyżej mam jeszcze wejścia na kable głośnikowe High Level Input i tam również posiada L oraz R/mono.Obecnie podpięte jest to w ten sposób, że do suba wchodzą 2 kable, które połączone są przejściówką 2 na 1 i ta przejściówka wychodzi z ampli z Subwoofer 1. Jednak nie wiem czy tak to powinno wyglądać i obawiam się, że nie... Próbowałem wyjąć całkiem wtyczkę z gniazdka L i zostawić R/mono (bo tak mogłoby to w sumie niby być oznaczone, że R/mono to dla ludzi którzy właśnie mają tylko 1 wyjście z ampa.) Ale wtedy w ogóle bass traci charakter i jest jakiś taki płytki, płaski nie taki jak powinien być.Co sądzicie, jak powinienem połączyć ten sprzęt.Pozdrawiam!PS: Tak na marginesie uważacie, że to dobrze skomponowany i przyzwoity zestaw? Quote Share this post Link to post Share on other sites