mobor 233 Posted December 10, 2013 (edited) Zestaw który w Saturnie kupiłem za 2150, firma Euro-RTV-AGD postanowiła sprzedawać po cenie z Allegro... Zestaw gracza jest tam do wzięcia za jedyne 2679zł Ta extra ładowarka to jakaś tania podróba więc jej udział w cenie jest pomijalnie mały http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-kamera-2x-pad-gra-killzone-shadow-fall-ladowarka-sl-4511-bk.bhtml A tymczasem konsol w Saturnie (oraz Media Markt) w tym roku już nie bęzie (na 100%) "Szanowny Panie dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Saturn Polska, w sprawie Konsol Play Station 4. Na wstępie chciałabym Pana przeprosić za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź. Ze względu na liczne promocje spotykamy się z dużym zainteresowaniem klientów. W nawiązaniu do Pana wiadomości, chciałabym uprzejmie poinformować, że z przyczyn niezależnych od sieci Saturn Konsol Play Station 4 nie można już kupić w naszej sieci. Dostawca w tym roku kalendarzowym nie dostarczy już konsol do sprzedaży. O dostępności towaru będziemy informować na naszej stronie internetowej www.saturn.pl. Proszę o kontakt w razie wszelkich wątpliwości. Z poważaniem Joanna Marciniak Zespół Saturn Polska" Edited December 10, 2013 by mobor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 10, 2013 Ta ładowarka co jest dodatkowo to w euro stoi za 99zł czyli pewnie jakieś 5dych ; ) Eh no cóż. Jest popyt są i ceny... Quote Share this post Link to post Share on other sites
raffal 52 Posted December 10, 2013 Normalne golasy u nich też 100 zł droższe - 1899 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dawidowski1000 22 Posted December 10, 2013 Jakoś nie rozpaczam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted December 10, 2013 (edited) raffal normalne golasy w normalnych sklepach były do wzięcia nawet za 1590zł (za tyle można było łyknąć day one z preorderem 100zł za 1zł w Saturnie) W Euro ten zestaw był za 1790 Dużo osób zamawiających w Euro skorzystała z promocji w Saturnie i po prostu nie odebrała złożonych tam zamówień (nie preorderów). Dzięki temu, firma ta co jakiś czas rzuca po kilka konsol w coraz bardziej absurdalnych cenach. Mało tego. Zagrywa nieuczciwie. Do każdej konsoli obiecywali 1 pakiet subskrypcji PSN 3 miesiące za 1zł. Tymczasem mojemu znajomemu który zakupił tam 2 konsole dali raptem jeden pakiet. Teraz z nimi walczy o to by łaskawie dali mu drugi który należy się jak psu zupa.... Edited December 10, 2013 by mobor Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonfall84 18 Posted December 10, 2013 (edited) Czyli jednak to co się dowiedziałem od kolegi narzeczonej było prawdą Konsol niet... http://hdtvpolska.com/topic/31362-ps4-jakie-zestawy-beda-dostepne-day-one/?p=321424 Edited December 10, 2013 by moonfall84 Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaus71 1,701 Posted December 10, 2013 że też ludzie mają takie parcie na konsolę bez gier - ja poczekam na pack z GT7 + kamera za 1500zł - liczę że w listopadzie 2014 już takie ceny będą Quote Share this post Link to post Share on other sites
mjasinsk 162 Posted December 10, 2013 spoko zanim konsola bedzied w pelni funkcjonalnym urzadzeniem z pakietem fajnych gier to beda wakacje i ten sam zestaw bedzie za 1999 Quote Share this post Link to post Share on other sites