Sidi666 0 Posted December 10, 2013 Witam. Czy orientuje się ktoś czy to poczwórne wydanie terminatorów posiada polskie napisy? Kojarzę jak przez mgłę, że mają - widziałem gdzieś na czeskiej stronie, ale za nic na świecie nie pamiętam na jakiej. A cena na zavvi jest bardzo fajna, a to chyba to samo wydanie co w Czechach? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paraponzipopo 5 Posted December 10, 2013 (edited) O ile T1, T3 i TS mogą mieć polską wersję językową w jakichś wydaniach zagranicznych (choć wątpię czy akurat w angielskim), to T2 na blu-ray ma napisy i lektora PL tylko i wyłącznie w wydaniu polskim od Kina Świat i w żadnym innym. Edited December 10, 2013 by Paraponzipopo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ROMAN38 93 Posted December 10, 2013 A po co ci właściwie napisy skoro każdy widział ten film ze 50 razy i tekst zna na pamięć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sidi666 0 Posted December 10, 2013 (edited) W sumie racja Ale kilka(naście) razy to widziałem 1 i 2. A 3 i 4 już mnie tak nie porwały - widziałem raz lub dwa Znalazłem gdzie napisali o wersji polskiej - na filmcity.cz. Tylko, że tam stoi jak byk audio DD5.1 pl, a napisów nie wpisali lub nie ma. To możliwe, że wszystkie 4 filmy maja polskiego lektora? Edited December 10, 2013 by Sidi666 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paraponzipopo 5 Posted December 10, 2013 Nie. Czytałeś co pisałem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misfit 595 Posted December 10, 2013 Nie, Paraponzipopo już pisał dlaczego. Zdradzę ci tajemnicę i napiszę, że w 99.9% przypadków jeśli w polskim wydaniu nie ma czeskiej wersji językowej, to w czeskim wydaniu nie będzie polskiej wersji językowej A jakie wersję językowe są w polskich wydaniach filmów dowiesz się np. z tej strony. PS. Głęboko zastanowiłbym się nad sensem kupowania w filmcity.cz, nie wiem czy to wciąż aktualne, ale ponoć byli/są na granicy bankructwa i znam osoby, które opłaciły swoje zamówienia, a przesyłki nigdy nie zobaczyły na oczy. filmarena.cz jest bardziej pewnym sklepem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sidi666 0 Posted December 10, 2013 No to szkoda. A może znacie jakiś inny box z filmami Schwarzennegera z napisami pl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz288 44 Posted December 11, 2013 Na DVD jest taki BOX z filmami Schwarzeneggera. http://www.imperial-cinepix.com.pl/products/2707-GWIAZDY-KINA:-ARNOLD-SCHWARZENEGGER- Na Blu-Ray w Polsce nie ma nic ciekawego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wachi40 8 Posted December 12, 2013 Terminator 3 wydanie niemieckie ma polskie napisy i lektora Quote Share this post Link to post Share on other sites