Sidi666 0 Posted December 6, 2013 Witam. Chciałbym sprawić sobie jakiś fajny zestaw Aliena z Prometeuszem (blu ray). Czy jest jakiś box do kupienia w Polsce lub za granicą z polskimi napisami? Poszperałem trochę na allegro i lipa - co fajniejsze zestawy są bez napisów pl. Zależy mi na tym aby w zestawie były zwykłe i rozszerzone wersje filmów. Może na amazonie jest jakiś wart uwagi zestawik z napisami pl? Pytam, bo często opisy na zagranicznych stronach są lakoniczne i mimo braku informacji, filmy posiadają jednak napisy pl. Czy zostaje tylko kupić osobno każdy film? Pozdrawiam. PS. za nic w świecie nie mogłem dodać postu przez tapatalk - info o braku tagów, ale w tapatalk nie da rady dodać tagów... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paraponzipopo 5 Posted December 6, 2013 (edited) Wersja kinowa i rezyserska to standard, nie ma wydania które by tego nie miało. Co do napisów PL - polskie wydanie ma taki zestaw napisów: polskie, czeskie, węgierskie, greckie, portugalskie, serbskie, islandzkie, mandaryńskie, hindi, malajskie,telugu więc w tych krajach musisz szukać. Gdzie indziej nie ma. Edited December 6, 2013 by Paraponzipopo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubu77 13 Posted December 7, 2013 Zerknij do watku o zakupach. Albo od razu: http://merlin.pl/Prometeusz-Obcy-Ewolucja-9-Blu-Ray_Ridley-Scott/browse/product/2,1166408.html Całość za 269 PLN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sidi666 0 Posted December 10, 2013 O dzięki Ci. Kupione :-) A na znanym portalu aukcyjnym ponad 500zł - paranoja. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ramlesa 7 Posted March 8, 2014 Cena dalej aktualna. Kupione. Czekam na dostawę. Wysłane z mojego Kosmosa przez Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites