Gmeru 2,225 Posted December 4, 2013 Dzisiaj na stronie www.ncplus.pl pojawiła się informacja o dodaniu od 6 grudnia aż 15 nowych kanałów. Oferta w tym momencie dość mocno się poszerzyła a większość kanałów to te, których brakowało a były w Cyfrowym Polsacie. Więcej: http://ncplus.pl/str...atforma-nc-plus Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaus71 1,701 Posted December 4, 2013 a Polsatu HD dla użytkowników nc+ na karcie cyfry jak nie było tak dalej nie ma Quote Share this post Link to post Share on other sites
ROMAN38 93 Posted December 4, 2013 Oraz nie dali tego czego mi brakuje czyli Universal HD i SCI FI Channel Może w styczniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiojaworzno 160 Posted December 5, 2013 15 a dla osob z kartami Cameleon (po Cyfrze+) nawet 17 (dodatkowo Polsat HD i Polsat Sport News) Info pewne, kodowanie Seca dodane do w/w kanalow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 5, 2013 Travel jednak w SD. Piszę gdyż po sieci fruwały dwie plansze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 5, 2013 Niedługo kończy mi się umowa z NC+ Zależy mi głównie na kanałach filmowych (np.HBO,Canal+Film)+multiroom. No i mam dylemat. Do tej pory płaciłem 89 zł ... teraz musiał bym za taki zestaw jak mam płacić 59+30+20+5, a jak się "promocja" skończy to może więcej. W Polsacie za max pakiet chcą 89+multiroom ... Znów wraca problem wyboru platformy ... jak ja tego nie lubię Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiojaworzno 160 Posted December 5, 2013 wypowiedzenie i negocjuj. Ja place za Universe+ z 6xCanal+ (OP) oraz 3xHBO i 2xCinemax 74zl. Moze wyciagniesz to samo za podobne pieniadze. Powodzenia PS migrowalem z C+ (czyli mam karte Cameleon i Pace PVR 500... w szufladzie, bo uzywam swojej Arivy 200) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 5, 2013 (edited) A kiedy dali ci taką ofertę? Bo wygląda bardzo interesująco. Teraz oficjalnie za Universe+ i pakiet SuperPremum (HBO,Canal,Cinemax) chcą 129 zł .... Edited December 5, 2013 by Fantom Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiojaworzno 160 Posted December 5, 2013 ok 10 pazdziernika. Dostalem to co napisalem najpierw za 99zl. Pozniej napisalem reklamacje na brak Polsat HD, Polsat Sport News i History HD. Reklamacja rozpatrzona pozytywnie i opcja dodatkowa gratis na cala umowe, czyli HBO. Wiec mam teraz za 74zl. Umowe mialem do konca pazdziernika. W polowie wrzesnia wyslalem wypowiedzenie PS Teraz argument na brak Polsat HD i Polsat Sport News odpada. Zostaje History HD, ale pewnie odrzuca... bo to opcja dodatkowa, a nie kanal wchodzaca w sklad jakiegokolwiek pakietu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 6, 2013 No tak ... czyli jednak nic z tego. Zależy mi na HBO a ten jest jedynie w dodatkowej paczce za 70 zł. Różnica w stosunku do CP to ... 40 zł. Co rok droższa oferta. Pięknie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 6, 2013 http://ncplus.pl/sklep/promocje Nowe promo na stronie... Za 39zł pełny U+. Quote Share this post Link to post Share on other sites