Marek_27 0 Posted December 4, 2013 Witam. Poczytałem troche forum i zaczerpnąlem kilku opinii. Ogólnie kusiło mnie na plazme Panasonica ST60 ale nie do końca jestem przekonany ponieważ najwięcej na TV będę grał ( PS3/PS4 ) na drugim planie sa filmy Boje się kupić ta plazme bo nie wiem czy bedzie wyrabiac z grami chodzi o input lagi a w gry FPP tez lubie pograc a tam akcja rozgrywa się szybko. Czytałem o LG LA860V ale rozmiary to 47 i potem dopiero 55 cali a cena 55cali już nie dla mnie a 47 to za mało. Więc stawiam na 55 cali LA 740S. Prosze o jakies opinie na jego temat i czy bardzo odbiega od modelu LA860V i czy nada sie do grania? I jak u niego z input lagiem właśnie? Troche poczytałem i ludzie pisza że obraz rewelacja, ktoś napisał nawet że miał plazme panasonica i ten LG LA740S bije go na głowe. Biore te opinie troche z przymrużeniem oka. Chciałbym usłyszeć od was co myślicie. No i 55 cali można dorwac juz za 5100pln więc myślę że nie jest tak źle. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
enforces 0 Posted December 19, 2013 42" 47" 55" to standardowe rozmiary telewizorów LG. Różnic technologicznych jako tako dużych nie ma. Sprzęt różni się głównie dodatkami - 860V ma Skype (790/740 - może go mieć opcjonalnie). 860V ma też wbudowaną kamerkę internetową. Weż też pod uwagę że 55LA860V objęty jest teraz promocją (tablet w prezencie). Quote Share this post Link to post Share on other sites