Dlugi_74 0 Posted December 4, 2013 Zamierzam kupić zestaw Marantz 1504 + kolumny Monitor Audio MR6, MR Center, MR1 (zestaw 5.0 ). Subwoofera dokupię później.Myślę, aby kolumny frontowe i centralny połączyć z amplitunerem kablem Chord Carnival Classic, a tyły kablem z czystej miedzi OFC 1.5mm2. Co o tym zestawie i połączeniu kablowym sądzicie? A może macie inne propozycje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dlugi_74 0 Posted December 22, 2013 Zakupiłem zestaw Marantz 1504 + kolumny Monitor Audio MR6, MR Center, MR1 (zestaw 5.0 ). Podłączyłem i jak na razie jestem zadowolony, choć cały czas testuje. Temat zamykam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 22, 2013 Jak wrażenie mimo, że nie ma suba? Zawsze ciekawią mnie opinie ludzi na 5.0. Wystarczająco czy jednak będziesz kupował w miarę szybko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonfall84 18 Posted December 22, 2013 Dokładnie napisz jak wrażenia. Mi brakowało po zakupie suba i w miesiąc stanął na swoim miejscu<br /><br />Wysłane z mojego ZTE V987 przy użyciu Tapatalka<br /><br /> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seba_Fan 18 Posted December 23, 2013 To raczej zależy co oczekujesz, na dwa głośniki też będzie OK, kino, koncerty sub raczej obowiązkowy, ale ostatnio oglądałem film na MA dwa głośniki i było OK. Quote Share this post Link to post Share on other sites