dobosz23 8 Posted December 1, 2013 Jest już nowy firmware do odtwarzaczy T-R42 oraz Jesurun, który mam sam i testowałem - to są odtwarzacze z uruchomionym od razu bluetooth: Version 1.2.3 - all feature from 1.2.2- fixed wifi regression- fixed bluetooth regression- preinstall xbmc- passthrough support in xbmc- fixed lan rx network traffic- fixed bug in formating the NAND Flash, sdcard is mount correctly- fixed bug in tv-out- updated kernel, improved suspend/resume, stabilityLink download:t-r42-wasser-1.2.3.zip Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 1, 2013 Jest już od dłuższego czasu. Testowałem chwilkę XBMC ... nieźle chodzi ale znalazłem dwa filmy w których rozchodzi mi się dźwięk z obrazem. Znaczy się jest postęp ale wciąż troszkę brakuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobosz23 8 Posted December 3, 2013 A testowałeś z nowym JustXBMCv4 z appfreak.com - ja się przymierzam dziś, bo rzeczywiście jakieś lekkie przycinanie miałem przy 13,65 GB, ale przy plikach poniżej było wszystko ok.Tu masz link do tej nowej wersji: http://adf.ly/Zne5m Z tego co działałem na tym firmware, to na pewno jest różnica z stock-owym - na tą chwilę uważam, że problem leży tylko po stronie XBMC, bo z firmware już więcej raczej nie wycisną. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 3, 2013 Dzięki. Przetestuję w wolnej chwili. Na razie gonie w piętkę ... robota Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobosz23 8 Posted December 7, 2013 Wersja v4 już jest ponoć nieaktualna jak mi pisał Lewy20041 - teraz kończy opracowywać wersję v12 i jak tylko ją upubliczni wrzucę linka do niej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobosz23 8 Posted December 11, 2013 Pojawiła się zapowiedź nowej wersji firmware na Android 4.4 KitKat - na razie idą testy na K-R42. Ciekawe czy coś będzie na T-R42. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted December 11, 2013 Jeśli zrobią na K to i na T też będzie. One się niewiele różnią. Quote Share this post Link to post Share on other sites