cissco 1 Posted November 28, 2013 Witam, tak się zastanawiam czy na fali popularności serialu Gra o tron któryś z naszych dystrybutorów pokusi się o wydanie serialu w podobnych klimatach czyli Wikingowie. Osobiście kończę oglądać pierwszy sezon i uważam, że to kapitalna produkcja, która w pełni satysfakcjonująco wypełnia mi czas oczekiwania na kolejny sezon gry o tron. Wiem, że u nas seriali jest jak na lekarstwo ale myślę, że Wikingowie mają na tylę dobrą reklamę, że posiadają już wielu fanów. Jak ocenianie szanse? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Revson 0 Posted December 3, 2013 Raczej się tego nie spodziewam. Seriale się u nas słabo sprzedają. Nawet jak wydadzą jeden sezon, to nie ma gwarancji, że zdecydują się na kolejne. Przykład: "Zakazane imperium". Ze względu na niską sprzedaż wersji Blu-Ray, trzeci sezon wyszedł tylko na DVD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex1983sf 0 Posted December 3, 2013 Raczej się tego nie spodziewam. Seriale się u nas słabo sprzedają. Nawet jak wydadzą jeden sezon, to nie ma gwarancji, że zdecydują się na kolejne. Przykład: "Zakazane imperium". Ze względu na niską sprzedaż wersji Blu-Ray, trzeci sezon wyszedł tylko na DVD. Lepiej sie sprzedawac nie beda, skoro 1 sezon u nas kosztuje tyle co 3 sezony na amazonie. Quote Share this post Link to post Share on other sites