Ulababu 1 Posted November 18, 2013 Witam serdecznie. Wczoraj stałem się posiadaczem wyżej wymienionego TV. No i wszytsko ładnie pięknie, aż do momentu gdy chciałem podłączyć PC przez hdmi. Podłączyłem a na TV oprócz obrazu masa migających małych białych kropeczek, migających na każdym tle, oczywiście najbardziej widocznych na czarny. W ustawieniach TV kombinowałem ze wszytskim, ale bez efektu. Nie mam pojęcia o co chodzi bo: 1. Po podłączeniu Netbooka Acer aspire ONE efekt taki sam - krapki migają 2. Po podłączeniu komputera słabszego, sprzed 3 lat - nic nie miga - obraz igła Sprawdzane na różnych kablach i efekt zawsze taki sam :/ Gdzie szukać przyczyny, ewentualnie jakie jeszcze eksperymenty wykonać, żeby pewne ewentualności wykluczyć. Jedno jest pewne, TV napewno jest na 100% sprawny, bo pod starym kompem wszytsko jest ok. Informacyjnie podam jeszcze, że karta graficzna w starym kompie to 8800GS 384 MB, netbook - zintegrowana, nowszy komp - Radeon HD7850 2048MB (najnowsze sterowniki wgrane) Pod xBoxem, odtwarzaczem BR i innymi urządzeniami wszytsko ok, tylko ten nieszczęsny PC ;/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ulababu 1 Posted November 19, 2013 Po dzisiajszych testach, stwierdzam, że problem występuje w rozdziałkach większych niż 1280x800 Quote Share this post Link to post Share on other sites