belriso 0 Posted October 21, 2011 (edited) witam, chciałbym podłączyć kompa do swojego TV, w komputerze karta Asus GeForce 9600GT w karcie wyjścia 2xDVI i TV-out (8pin) system Windows 7. Model TV Thomson 55 mc 18 TX type 228/TX91G w TV wejścia tylko antenowe i jedno AV. próbowałem podłączyć najróżniejszymi sposobami za pomocą przejściówek i mi się nie udało nie wykrywało w kompie, w TV obraz czarny. ale jednego sposbu nie próbowałem karta obsługuje HDMI (za pomocą przejściówki DVI-HDMI), a widzialem że brat do telewizora dostał przejściówkę z Euro(żeńskie) do HDMI(męskie)(kupił jakiegoś LEDowca od Samsunga). pomyślałem że może to się uda ale niestety brat korzysta z tego kabelka a ja nie mam przejściówki DVI-HDMI(a nie chce wyrzucać pieniedzy w błoto i kabelka takiego jak ma brat nie znalazłem na necie). czy ktoś mógłby mi pomóc z moim problemem?? moze ktoś tak już próbował podłączyć?? może ktoś wie jak podłączyć przez TV out?? widziałem również najróżniejsze konwertery obrazu ale nie stać mnie na to i nie wiem czemu nie mam do tego zaufania. proszę was o pomoc pozdrawiam belriso Edited October 21, 2011 by belriso Quote Share this post Link to post Share on other sites
PeterMac 161 Posted June 21, 2012 (edited) przejsciowka z Euro do HDMI dobre hehe, potrzebujesz taki kabelek http://allegro.pl/ko...2425640111.html Edited June 21, 2012 by PeterMac Quote Share this post Link to post Share on other sites