3Dpaul 2 Posted December 13, 2010 Czy warto kupić ten film mając zwykłą wersję 2D? Proszę o opinię czy warty jest swojej ceny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irek39 3 Posted December 13, 2010 Jeśli chcesz mieć 3D to wyjścia nie ma.Trzeba kupić .Wydanie jest ubogie.Dodatków prawie nie ma.Za to angielski dźwięk jest DTS HD MA 5.1 a we wcześniejszym wydaniu był tylko Dolby.Za to nie ma napisów.Żadnych! Quote Share this post Link to post Share on other sites
azooo 23 Posted December 14, 2010 Wczoraj zrobiłem sobie seans z tą bają - efekt 3d (na moje oko) plasuje się pomiędzy klopsikami a opowieścią wigilijną. Bajka dość śmieszna, polski dubbing w DD 5.1 (mam wersję custom, nie sklepową więc o dodatkach nie powiem) . Taki po prostu film w sam raz na raz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,237 Posted December 14, 2010 Za 69zł można brać... taka była ostatnio promocja w Saturnie i kupiłem mimo, że też mam wersję 2D... Trochę szkoda, że trzeba kolejny raz wydawać $. Za 99zł i więcej nie miałem ochoty bo film samą treścią nie powala. Ale efekty fajne i jak wyżej: między tym a tym Quote Share this post Link to post Share on other sites