paw 0 Posted May 4, 2010 Dziś Telewizja publiczna po raz pierwszy pokaże Gwiezdne Wojny Mroczne Widmo w HD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arsenal 5 Posted May 4, 2010 No, no. Za tydzień Atak Klonów a za dwa Zemsta Sithów. No a wielu już skreśliło tą stację. Ja myślę, że pomimo tego całego bajzlu, w TVP wiedzą jakiego mają rodzynka i że mimo wszystko trzeba w niego inwestować. To najlepszy polski kanał HD a czerwiec będzie cały należał u mnie do TVPHD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gie 6 Posted May 4, 2010 Gdyby TVP HD było obecne we wszystkich platformach i kablówkach to inwestowanie w ten kanał miałoby sens. Póki co TVP "robi dobrze" platformie n. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted May 4, 2010 No, no. Za tydzień Atak Klonów a za dwa Zemsta Sithów. No a wielu już skreśliło tą stację. Ja myślę, że pomimo tego całego bajzlu, w TVP wiedzą jakiego mają rodzynka i że mimo wszystko trzeba w niego inwestować. To najlepszy polski kanał HD a czerwiec będzie cały należał u mnie do TVPHD. Wątpię by ktoś skreślił najlepszy kanał albo jeden z najlepszych w Polsce. A te SW tylko to potwierdzają. No i bez reklam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arsenal 5 Posted May 4, 2010 Gdyby TVP HD było obecne we wszystkich platformach i kablówkach to inwestowanie w ten kanał miałoby sens. Póki co TVP "robi dobrze" platformie n. Och. Chyba raczej odwrotnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted May 4, 2010 Dzisiaj w TVP HD ma być meczyk, a nie GWIEZDE WOJNY, które polecą na TVP1 - tak bynajmniej podaje EPG i programy TV w sieci, choć reklamę na TVPHD także widziałem. Ten EPG w N-TV to o kant D**Y rozbić ! ! ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miondi 0 Posted May 4, 2010 Dzisiaj w TVP HD ma być meczyk, a nie GWIEZDE WOJNY, które polecą na TVP1 - tak bynajmniej podaje EPG i programy TV w sieci, choć reklamę na TVPHD także widziałem. Ten EPG w N-TV to o kant D**Y rozbić ! ! ! a o której mają byc te Gwiezdne wojny??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elendil 1 Posted May 4, 2010 http://www.tvp.pl/filmoteka/wywiady-i-wyda.../gwiezdne-wojny Epizod I: Mroczne widmo - wtorek 4 maja, godz. 20.30 w TVP HD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted May 4, 2010 A spradź proszę EPG w N-TV ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mayo 0 Posted May 4, 2010 A spradź proszę EPG w N-TV ... Potwierdzam, EPG w n na TVP HD podaje dziś na 20.25 mecz towarzyski Polska - Bułgaria.... Ke?! M. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrzesB 0 Posted May 4, 2010 A ja mam Jambox i w EPG są "Gwiezdne wojny"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaczro 0 Posted May 4, 2010 Dziś Telewizja publiczna po raz pierwszy pokaże Gwiezdne Wojny Mroczne Widmo w HD. No i ostatnia pozycja SW zrealizowana klasyczną techniką! ( Jak ktoś 30 lat bawi się w foto to to zrozumie). Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted May 4, 2010 No, lecą , lecą .... ale to HD takie bidniutkie ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaczro 0 Posted May 4, 2010 No, lecą , lecą .... ale to HD takie bidniutkie ! Oj bo to nie HD Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted May 4, 2010 Ciekawe w jakiej formie to dostali, może zmuszeni byli do ograniczenia bitrate, a jakiś master dostali solidny ! Nie ma nikogo na grupie z TVP ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tesbor 32 Posted May 4, 2010 Gdy C+ startowal z HD zaczynali chyba od SW - pamietam, ze komentarze byly negatywne po projekcjach wiec mozliwe, ze material pozyskany od dystrybutora jest generalnie kiepski i niestety na TVP HD to tez slabo wyglada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AreckiW 6 Posted May 4, 2010 a czy ktoś wie, czy będą jakieś powtórki w ciągu tego tygodnia ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted May 4, 2010 Hm ja mam ale przecież nie tylko jak wszystkie części na BD zrobione z m.in. Sky bitrate 20. No i jedynka wygląda średnio. Ten film jest stary i dziwnie wygląda... na pewno nie robi żadnego wrażenia. Chyba będą musieli albo już go na bank robią do takiej wersji, żeby wyglądało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AreckiW 6 Posted May 4, 2010 no przecież nie jest tajemnicą, że kosztem ca. 100 tys. $ za minutę Star Warsy są w trakcie transkodowania do 3D HD. Ciekawy jestem, czy znowu pojawią się w kinach w wersji 3D najpierw, a potem na BR 3D, czy może najpierw będzie zwykłe HD na BR, potem 3D w kinie i dopiero na koniec BR 3D. Ja bym tak zrobił, bo to 3x kasa wyciągnięta od ludków. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted May 4, 2010 Nie jest tajemnicą , że zapowiedziano już SW na BD nie tak dawno ; ) zwykłe nie 3D. Niby pod koniec roku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fazzeer 0 Posted May 5, 2010 a czy ktoś wie, czy będą jakieś powtórki w ciągu tego tygodnia ? Dziś o 22:00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
radosuaf 138 Posted May 5, 2010 Chyba żadne HD to nie było, w dodatku stereo. Raczej nie ma się czym podniecać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gizmo13 0 Posted May 5, 2010 Mi i tak się podobało Już nie mogę się doczekać dwójki! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dawidowski1000 22 Posted May 5, 2010 No fakt "Szału nie ma" to było raczej pół HD albo podbitka z SD, ale nie HD Czekam na pełną edycję wszystkich części na Blu-ray.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
miondi 0 Posted May 5, 2010 Chyba żadne HD to nie było, w dodatku stereo. Raczej nie ma się czym podniecać. u mnie było 5.1 a co do obrazu to tragedia - o żadnym HD nie było mowy, bo i skąd, skoro w HD cała saga GW ma sie dopiero pokazac ale do końca nie wiadomo gdzie?? Quote Share this post Link to post Share on other sites