peyo111 71 Posted December 1, 2009 Moze jestem nie na czasie, ale zauwazylem ,ze od jakiegos czasu TVP nadaje niektore audycje w formacie 16/9. Nie zauwazylem tego wczesniej ,gdyz w moim telewizorze mam ustawienia obrazu na 'rozszerzenie' aby programy nadawane w4/3 byly wyswietlane na pelnym ekranie. I zupelnie przez przypadek.... Jakosc nie jest jakos zauwazalnie lepsza . ...jakby co to do kosza... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted December 1, 2009 (edited) mnie wkrza to ze co audycja to inny format - nawet reklamy są z roznym AR ! Burdel jak 150 Albo niech nadają wszystko 4:3 i wtedy sobie ustawimy tak jak nam pasuje - albo niech w koncu wejdą w XXI wiek i zaczna podawac w 16:9 Edited December 1, 2009 by mobor Quote Share this post Link to post Share on other sites
janek_pl 15 Posted December 1, 2009 Mogli by przy tym jeszcze zmniejszyć trochę swoje loga, bo przy 16/9 wyglądają jak nadmuchane. Quote Share this post Link to post Share on other sites