robi35 0 Posted March 1, 2009 Witam wszystkich, jak w temacie potrzebuje instrukcje obsługi po Polsku, może ktoś może pomóc mi w tym temacie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomirzez 0 Posted July 19, 2009 Napisz, czy nadal poszukujesz tej instrukcji do avr 355. Kilka dni temu nabyłem ten sprzęt, więc mógłbym Ci zeskanować ją i wysłać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartekwalos 0 Posted August 1, 2009 suchaj bym był bardzo wdzienczny jak bys przysłał tą instrukcie na imail farmazon.10@tlen.pl przepraszam za blendy poniewarz klawiatura mi sie popsułą przepraszam i bardzo prosze o wysłanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seba_Fan 18 Posted August 2, 2009 niezle wytlumaczenie bledow a tak odemnie osoba sie meczy skanowanie itd to dobre piwko powinno byc Quote Share this post Link to post Share on other sites
AvataR1979 0 Posted August 4, 2009 (edited) Tomirzez jezeli bylbys taki dobry bylby niezmiernie zoobowiazany gdybys wyslal mi taka zeskanowana instrukcje Jezeli daloby rade odpale Tobie na pare piw w postaci przelewu mail - avatar26@interia.pl W priwie lub w mailu napisz mi numer konta Jestem slownym czlowiekiem i nie rzucam slow na wiatr Edited August 4, 2009 by AvataR1979 Quote Share this post Link to post Share on other sites