azizi 1 Posted March 1, 2009 Ponieważ jako świeży użytkownik nmt instalowałem dość dużo aplikacji, skinów itp itd zrobił mi się bajzel na dysku. Teraz wraz z pojawieniem się nowego softu pomyślałem że warto to było by ogarnąć, ale że nie mam gdzie zgrać danych z dysku PH więc mam pytanie czy takie postępowanie ma sens. Czy kasując wszystko co jest na dysku nmt za wyjątkiem jednego katalogu zawierającego dane, których nie chce kasować można wgrać nowy fw i nie formatować przy tym dysku? Czy w taki przypadku PH nie odmówi takiej instalacji z racji tego że brak tam będzie plików systemowych i będzie wtedy trzeba formatować cały dysk? Druga sprawa to czy istnieje gdzieś rozpiska struktury plików na świeżej instalacji nmt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mig25 0 Posted June 4, 2009 Opis , który się przydaje jeśli przez przypadek ( lub celowo ) sformatujemy sobie partycję z aplikacjami NMT : http://www.networkedmediatank.com/wiki/ind...NMT_app_install Nie trzeba wtedy formatowac calego dysku od nowa ,pomaga takze przy gruntownym czyszczeniu NMT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
azizi 1 Posted June 5, 2009 Dzięki za odpowiedz ale próbowałem już czyszczenia przez CSI i działa lux. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mig25 0 Posted June 5, 2009 Bo z pewnością czyszczenie z CSI działa na tej (lub podobnej) zasadzie W każdym razie jeśli sformatujemy tą partycję z aplikacjami NMT , nie uruchomi się wtedy serwer FTP ,no i wtedy niestety CSI się z popcornem nie połączy i pozostanie nam takie ręczne działanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites