koziolek671 0 Posted February 26, 2009 Witam Proszę o pomoc Mam 2 dekodery cyfrowy polsat , cyfra+, pojedyńczy konwerter na talerzu,jak mam to wszystko podłączyć razem,czy mam coś dokupić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 leeroy77 0 Posted February 26, 2009 kup coś takiego i po sprawie: twin Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Erikos 0 Posted February 26, 2009 Oczywiście wiąże się to z dodatkowym doprowadzeniem przewodu. Chyba że instalacja z zastosowaniem multiswitchy Cię urządza to poszukaj przykładów instalacji antenowych z zastosowaniem multiswitchy. Na stronie Dipola coś powinno być. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koziolek671 0 Posted February 27, 2009 Oczywiście wiąże się to z dodatkowym doprowadzeniem przewodu.Chyba że instalacja z zastosowaniem multiswitchy Cię urządza to poszukaj przykładów instalacji antenowych z zastosowaniem multiswitchy. Na stronie Dipola coś powinno być. jak to wygląda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koziolek671 0 Posted February 27, 2009 jak to wygląda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Erikos 0 Posted February 27, 2009 Napisałem że na stronie Dipola. Wystarczy trochę poszukać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koziolek671 0 Posted February 27, 2009 (edited) Napisałem że na stronie Dipola.Wystarczy trochę poszukać. Dzięki mam ,znalazłem Edited February 27, 2009 by koziolek671 Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koziolek671 0 Posted March 15, 2009 Witam Kupiłem konwerter TWIN,podłączyłem dwa kable do 2 dekoderów, Problem - brak sygnału z jednego dekodera, w drugim jest sygnał,proszę o pomoc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Witam
Proszę o pomoc Mam 2 dekodery cyfrowy polsat , cyfra+, pojedyńczy konwerter na talerzu,jak mam to wszystko podłączyć razem,czy mam coś dokupić?